Στον ουρανοξύστη Bentley Residences θα έχεις το αυτοκίνητο σου παρκαρισμένο στο διαμέρισμα σου

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 12:24

Η πρόσβαση σε αυτά τα διαμερίσματα θα παρέχεται από έναν καινοτόμο ανελκυστήρα «Dezervator», που φέρει το όνομα του συνεργάτη Dezer Development, ο οποίος θα μπορεί να μεταφέρει αυτοκίνητα και επιβάτες από το δρόμο στο διαμέρισμα με μία κίνηση, δημιουργώντας έναν απαράμιλλο τρόπο ζωής για τους πελάτες του.

Το Bentley Residences θα περιλαμβάνει τέσσερεις μοναδικούς ανελκυστήρες «Dezervators», σχεδιασμένοι από τους συνεργάτες της Bentley στην Dezer Development, με τη δυνατότητα μεταφοράς αυτοκινήτων στον τελευταίο όροφο του κτιρίου στα 228 μέτρα. Κάθε ανελκυστήρας διαθέτει ένα υδραυλικό σύστημα που παίρνει το αυτοκίνητο κάτω από τις ρόδες για να το τραβήξει πάνω από ένα ρομποτικό σύστημα μεταφοράς, το οποίο με τη σειρά του μεταφέρει το αυτοκίνητο πάνω ή κάτω στον σωστό όροφο.

Η οδήγηση στο Dezervator, ενώ κάθεστε στο αυτοκίνητό σας, είναι μια μοναδική εμπειρία με τους κάτω ορόφους του ανελκυστήρα να περικλείονται από γυαλί και να προσφέρουν πλήρη πανοραμική θέα στους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου.

Κάθε κάτοικος θα έχει ένα προσωπικό γκαράζ τριών ή τεσσάρων αυτοκινήτων στο διαμέρισμά του, με την επιλογή για ανέσεις φόρτισης EV, προσφέροντας ιδιωτικό, άνετο και ασφαλή χώρο για τις συλλογές των αυτοκινήτων του, μέχρι τον 61ο όροφο.

Αυτοκόλλητα RFID θα τοποθετηθούν στα αυτοκίνητα όλων των ενοίκων, τα οποία θα σαρώνονται αυτόματα κατά την άφιξη στο κτίριο, ενεργοποιώντας ένα εξελιγμένο σύστημα φωτισμού που θα οδηγεί τον οδηγό στο σωστό Dezervator για να φτάσει στον δικό του όροφο. Η τεχνολογία που θα υπάρχει θα αναγνωρίζει αυτό το αυτοκόλλητο RFID και θα τους μεταφέρει απευθείας στο διαμέρισμα τους, χωρίς ο οδηγός να χρειαστεί να βγει από το όχημά του ή ακόμα και να πατήσει ένα κουμπί.

Η Bentley Motors και η Dezer Development ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους το 2021, περιγράφοντας λεπτομερώς τα σχέδια για τις πρώτα διαμερίσματα με την επωνυμία Bentley, τα οποία θα εκτείνονται σε 61 ορόφους και θα προσφέρουν θέα στον κόλπο και τον ωκεανό από κάθε διαμέρισμα. Το Sales Gallery άνοιξε κοντά στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί το Bentley Residences, στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές την ευκαιρία να δουν με μια νέα περιήγηση εικονικής πραγματικότητας η οποία είναι διαθέσιμη, το Bentley Residences από πρώτο χέρι, συμπεριλαμβανομένου μέσω του Dezervator μέχρι τα γκαράζ των διαμερισμάτων και να εξοικειωθούν με την αρχιτεκτονική ανάπτυξη.

Οι επισκέπτες στο Bentley Residences, συμπεριλαμβανομένων των φίλων και της οικογένειας των κατοίκων, θα μπορούν να κάνουν χρήση των πρόσθετων χώρων στάθμευσης κάτω από το κτίριο. Το γκαράζ θα περιλαμβάνει επίσης σταθμούς γρήγορης φόρτισης για EV και plug-in υβριδικά.

Θα υπάρχει σύνδεση WiFi η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλο το Bentley Residences.
Οι τιμές θα ξεκινούν από 4,2 εκατομμύρια δολάρια για ένα διαμέρισμα εντός του Bentley Residences και οι εργασίες για την κατασκευή του ουρανοξύστη θα ολοκληρωθούν το 2026.

Σχετικά Άρθρα