Η SKODA teasάρει τα πρώτα σκίτσα του VISION 7S

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 11:14

Δημοσιεύοντας τα πρώτα σκίτσα του πρωτότυπου αυτοκινήτου VISION 7S, η SKODA αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της. Τα σκίτσα δείχνουν ένα ισχυρό SUV που διαθέτει ένα εντυπωσιακό μπροστινό μέρος με προβολείς σε σχήμα Τ.

Τα σκίτσα του αμιγώς ηλεκτρικού πρωτότυπου αυτοκινήτου SKODA VISION 7S απεικονίζουν ένα πρόσφατα σχεδιασμένο, εντυπωσιακό μπροστινό μέρος. Η σημαντικά φαρδύτερη και πιο επίπεδη μάσκα της SKODA είναι σκούρα και κλειστή. Οι μπροστινοί προβολείς του οχήματος είναι τοποθετημένοι σε δύο σειρές η μία πάνω από την άλλη για να σχηματιστεί ένα «Τ».

Το καπό με έντονα περιγράμματα παραπέμπει στη γνωστή σειρά SKODA. Ο εντυπωσιακός, πλήρως επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας διαθέτει επτά κατακόρυφες εισόδους αέρα, με την κεντρική να είναι σε εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα. Η  περιοχή της ποδιάς είναι εξοπλισμένη με αλουμινένιο προστατευτικό κάτω μέρος

Σχετικά Άρθρα

  • Δύο ρεκόρ Guiness για το Škoda Enyaq RS iV

    Ένα Enyaq RS iV που οδηγούσε ο δημοσιογράφος Richard Meaden κατέκτησε το ρεκόρ Guiness για το «Μεγαλύτερο σε μήκος συνεχόμενο drift στον πάγο», καλύπτοντας απόσταση 7,351 χλμ.

  • Η ŠKODA αποκαλύπτει το πρώτο σχέδιο με το εσωτερικό του πρωτότυπου VISION 7S

    Το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου VISION 7S αποκαλύπτει ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα, ευέλικτη εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα.

  • Νέο Skoda Fabia RS Rally2

    Η Škoda Motorsport αποκαλύπτει το νέο της αγωνιστικό μοντέλο Fabia RS Rally2, που αναμένεται να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών όπως και ο προκάτοχός του.

  • Ήρθε το νέο ŠKODA KAROQ

    Το 2017 η ŠKODA παρουσίασε το δεύτερο μοντέλο της μάρκας στην κατηγορία των μεσαίων SUV, το KAROQ.

  • Το νέο SKODA FABIA λαμβάνει το βραβείο Red Dot για τρίτη φορά!

    Το δημοφιλές εισαγωγικό μοντέλο της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας κέρδισε φέτος, για τρίτη φορά στη ιστορία του, το διάσημο βραβείο Red Dot για εξαιρετική σχεδίαση προϊόντων, μετά το 2008 και το 2015.