Renault HIPPIE CAVIAR HOTEL

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 11:39

Το τροχόσπιτο είναι η ελευθερία! Η ευελιξία αυτού του τρόπου ταξιδιού συνδυάζεται με την εφαρμογή των υγειονομικών περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid-19. Η Renault Design επέλεξε το νέο Renault Trafic για να φανταστεί μια νομαδική ζωή με όλο τον χώρο, την άνεση και την αρθρωτότητα που απαιτούνται για όλα τα ταξίδια. Οι διαστάσεις του βαν διευκολύνουν επίσης το παρκάρισμα, για μια ζωή χωρίς άγχος.
Το HIPPIE CAVIAR HOTEL γεννήθηκε με την επιθυμία να δραπετεύσει, να γνωρίσει τη φύση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με όλες τις ανέσεις και τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Louis Morasse, Renault LCV Design Director

Το HIPPIE CAVIAR HOTEL προσφέρει ένα «παγκάκι» που μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ άνετο κρεβάτι (145 cm x 195 cm) που μπορεί να τοποθετηθεί έξω ή μέσα στο όχημα. Με ανοιχτή την πίσω πόρτα και με τις κουρτίνες παρέχουν ιδιωτικότητα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Το παγκάκι και η γωνιακή πολυθρόνα δημιουργούν ένα σαλόνι. Η βεράντα στην οροφή του van, με τραπεζάκι σαλονιού και δύο αφαιρούμενες πλάτες, προσφέρει μια άλλη θέα στο περιβάλλον σας. Η οροφή είναι προσβάσιμη από μια σκάλα που μπορεί να μεταφέρεται.

Το HIPPIE CAVIAR HOTEL προσφέρει μια «εκλεκτή» εμπειρία με υπηρεσίες που αξίζουν ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Μπορεί να διαθέτει ντους, τουαλέτα, ηλεκτρικό σημείο φόρτισης κ.λπ. στη θέση που θα επιλέξει ο πελάτης, υπηρεσίες θυρωρείου που παραγγέλλονται online με παράδοση με drone στην οροφή ή στον πάγκο. Για να μην αναφέρουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως η παροχή ποδηλάτων. Κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη για να προσφέρει μια εμπειρία απόδρασης 5 αστέρων σε μια εποχή που η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Η Renault θα παρουσιάσει το HIPPIE CAVIAR HOTEL στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντίσελντορφ, από τις 27 Αυγούστου 2021, μαζί με ένα τροχόσπιτο Estafette του 1977.

Σχετικά Άρθρα