MINI Countryman 1.5 136HP

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 15:32

Θέλεις να αποδράσεις να φύγεις από την καθημερινότητα και σου δίνετε η δυνατότητα με ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο να το πραγματοποιήσεις. Δεν είναι μία σκέψη απλά αλλά χάρις στην εταιρεία Βελμάρ, μοναδικό αντιπρόσωπο MINI στην Θεσσαλονίκη, μας έδωσε την δυνατότητα να οδηγήσουμε ένα ξεχωριστό MINI.

Το νέο MINI Countryman το οποίο πήραμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το SUV της μάρκας, έχει μεγαλώσει και έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά τόσο στο σαλόνι του όσο και στην οδική συμπεριφορά του.
Αν είσαι λάτρης ενός MINI τότε σίγουρα το νέο MINI Countryman θα το λατρέψεις γιατί σου τα προσφέρει όλα.

Το νέο MINI Countryman με την ξεχωριστή σχεδίαση του αλλά και το ρετρό χαρακτήρα, φαίνεται ιδιαίτερο. Εξωτερικά οι βασικές γραμμές στην σχεδίαση παρέμειναν οι ίδιες ωστόσο οι σχεδιαστές της MINI έβαλαν το χεράκι τους με κάποιες μικρές αλλαγές χωρίς να επηρεάζουν την ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Εσωτερικά το MINI Countryman το απολαμβάνεις. Κάθεσαι άνετα στην θέση του οδηγού και αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές. Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα, στο δερμάτινο τιμόνι ακόμη και τα πλαστικά μέρη σε κάποια σημεία του σαλονιού, δείχνουν την αναβάθμιση που έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ο πίνακας των οργάνων μας άρεσε αλλά αυτό που σε εντυπωσιάζει είναι η κεντρική στρογγυλή κονσόλα με την οθόνη αφής και τους διακόπτες που είναι σχεδιασμένοι από κόκπιτ αεροπλάνου. Στην οθόνη μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το αυτοκίνητο και να συνδεθείς με το MINI Connected εύκολα χάρις στο εύχρηστο στρογγυλό χειριστήριο του.

Η δεύτερη γενιά του MINI Countryman όπως είπαμε πιο πριν μεγάλωσε, αυξήθηκαν οι διαστάσεις του, με το μήκος του αυτοκινήτου να φτάνει 4,3 μέτρα (+20 cm) το πλάτος του να αγγίζει τα 1.822 mm (+30 mm) και το μεταξόνιο να φτάνει τα 2.670 mm (+75 mm) έτσι έχουμε καλύτερους χώρους τόσο για επιβάτες όσο και για τις αποσκευές. Οι χώροι του νέου MINI Countryman είναι πάρα πολύ καλοί γιατί μεταφέρει άνετα 4 άτομα ενήλικες χωρίς προβλήματα, ενώ ό χώρος των αποσκευών μεγάλωσε κατά 100 λίτρα σε σχέση το προηγούμενο μοντέλο και φτάνει τα 450 λίτρα ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων τα 1.309.

Στο δρόμο το MINI Countryman κινείται εξαιρετικά. Δεν κουράζει τον οδηγό, απορρόφα πάρα πολύ καλά τους κραδασμούς και όταν χρειαστεί το αυτοκίνητο να κινηθεί πιο γρήγορα σε στροφές, υπακούει με τον καλύτερο τρόπο και σου δίνει την αίσθηση ότι δεν «ξεκολλάει» από τον δρόμο φτάνει να μην το παρακάνεις.

Το νέο MINI Countryman που είχαμε στα χέρια μας ήταν εφοδιασμένο με τον κινητήρα βενζίνης των 1.5 λίτρων και απόδοσης 136 ίππων.
Στις εκδόσεις με τον κινητήρα πετρελαίου οι επιδόσεις έρχονται από τον 1.5λίτρων με 116 ίππους αλλά και με 2λίτρο πετρελαιοκινητήρα με 150 και 190 ίππους. Στο νέο MINI Countryman θα βρείτε και εκδόσεις 4x4 για εκπληκτικές εκτός δρόμου διαδρομές ενώ όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (6 και 8 σχέσεων). Η έκδοση των με τον κινήτηρα 1.5 λίτρων πετρελαίου δεν διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο.

Το συμπέρασμα μας για το νέο MINI Countryman είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με ξεχωριστό χαρακτήρα. Έχει την δίκη του προσωπικότητα και σίγουρα σου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που σου προσφέρει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά, χώρους, άνεση, ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία.

Η τιμή για να αποκτήσεις το MINI Countryman ξεκινούν από:

Countryman ONE 25.785 ευρώ

Countryman ONE D 27.790 ευρώ

Countryman Cooper 26.718 ευρώ

Countryman Cooper ALL4 31.765 ευρώ

Countryman Cooper D 33.015 ευρώ

Countryman Cooper D ALL4 36.125 ευρώ

Countryman Cooper S 34.190 ευρώ

Countryman Cooper S ALL4 36.805 ευρώ

Countryman Cooper SD 42.460 ευρώ

Countryman Cooper SD ALL4 45.190 ευρώ

Countryman Cooper S E ALL4 43.520 ευρώ

Countryman John Cooper Works 48.810 ευρώ


Ευχαριστούμε θερμά την Βελμάρ ΑΕ τον επίσημο αντιπρόσωπο MINI στην Θεσσαλονίκη για την παραχώρηση του αυτοκινήτου.

Ιστοσελίδα Βελμάρ MINI: εδώ

Μαρίνου Αντύπα 10

57001 Θέρμη- Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : +30 2310 475871

Φαξ: +30 2310 475427

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 - 21:00

Σάββατο: 09:00 - 15:00

 

Σχετικά Άρθρα

  • Το MINI Clubman Final Edition

    Με την αδιαμφισβήτητη εμφάνισή του, το MINI Clubman θεωρείται η επιτομή του ‘gentleman’ στην οικογένεια μοντέλων MINI.

  • Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

    Σε μια μοναδική βραδιά απαράμιλλης αισθητικής, η BMW Βελμάρ αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7. 

  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

    Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), ανακοινώνει νέα προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέροντας μέχρι και τις 31/12/2022

  • MINI Cooper S Resolute Edition Enigmatic Black.

     Με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

  • BMW X1 sDrive18i

    Σχεδίαση, ευρυχωρία, τεχνολογία σε ένα πλήρες πακέτο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ford Fiesta 1.0 Ecoboost 125ps Skoda Octavia 1.6 diesel 116hp DSG »