Η Bentley Motors στην έκθεση αυτοκινήτου της Κίνας με διπλό ντεμπούτο

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 19:53

Η Bentley Motors έκανε διπλό ντεμπούτο στην Κίνα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Guangzhou στις 19 Νοεμβρίου 2021 με τις δύο τελευταίες προσθήκες στην οικογένεια σεντάν Flying Spur. Η Flying Spur είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο και σημαντικό αυτοκίνητο στην κινεζική αγορά για την Bentley με μεγάλη ζήτηση μετά την πανδημία, αυξάνοντας τις πωλήσεις κατά 200% από πέρυσι.
Στην κορυφή της οικογένειας βρίσκεται η Flying Spur Mulliner που συνδυάζει ό,τι καλύτερο στη μοντέρνα χειροτεχνία και πολυτέλεια που κόβει την ανάσα. Παράλληλα, η Flying Spur Hybrid επιδεικνύει τα πρώτα βήματα που κάνει η Bentley στο ταξίδι της για να γίνει ένας οργανισμός ουδέτερου άνθρακα από άκρο σε άκρο και η κορυφαία εταιρεία βιώσιμης πολυτελούς κινητικότητας στον κόσμο.
Παίρνοντας τη θέση του ως η ναυαρχίδα της σειράς μοντέλων Bentley, η νέα Flying Spur Mulliner απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη εστίαση σε κομψές λεπτομέρειες. Η Flying Spur είναι ότι πιο πολυτελές μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί και αναπτυχθεί από την Bentley Mulliner και έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο χέρι στην Αγγλία.
Το νέο κινητήριο σύνολο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα V6 2,9 λίτρων με έναν προηγμένο ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδει συνολικά 536 ίππους και 750 Nm ροπής με επιπλέον 95 ίππους σε σύγκριση με την υβριδική Bentayga. Η νέα Flying Spur γίνεται η πιο αποδοτική Bentley, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει πάνω από 700 χλμ όταν τροφοδοτείται πλήρως με καύσιμο.

Σχετικά Άρθρα