Η MINI Βελμάρ γιόρτασε τα 60 χρόνια της μάρκας στο BOHEME

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 23:02

Το 1959, ο Άλεκ Ισιγόνης δημιούργησε ένα διαχρονικό σύμβολο του στιλ που αποτύπωνε το πνεύμα μιας γενιάς. Έξυπνο, γοητευτικό και χαρισματικό, το πρώτο Mini δεν έμοιαζε με κανένα άλλο αυτοκίνητο της εποχής. Εξήντα χρόνια μετά η ΜΙΝΙ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της εμβληματικής σχεδίασης και της διασκεδαστικής οδηγικής αίσθησης, προσφέροντας αυτοκίνητα ιδανικά για κάθε ανάγκη μετακίνησης.
Στις 12 Δεκεμβρίου η ΜΙΝΙ Βελμάρ γιόρτασε τα 60 χρόνια της ΜΙΝΙ με φίλους της μάρκας σε μια πολύ πετυχημένη και εντυπωσιακή εκδήλωση στον υπέροχο χώρο του Boheme.
Η οικογένεια ΜΙΝΙ μαζί με εκπρόσωπους του επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού και Lifestyle κόσμου της Θεσσαλονίκης, ήταν οι πρωταγωνιστές και τα συστατικά της επιτυχίας της βραδιάς.

Σχετικά Άρθρα

  • Το MINI Clubman Final Edition

    Με την αδιαμφισβήτητη εμφάνισή του, το MINI Clubman θεωρείται η επιτομή του ‘gentleman’ στην οικογένεια μοντέλων MINI.

  • Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

    Σε μια μοναδική βραδιά απαράμιλλης αισθητικής, η BMW Βελμάρ αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7. 

  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

    Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), ανακοινώνει νέα προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέροντας μέχρι και τις 31/12/2022

  • MINI Cooper S Resolute Edition Enigmatic Black.

     Με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

  • BMW X1 sDrive18i

    Σχεδίαση, ευρυχωρία, τεχνολογία σε ένα πλήρες πακέτο