Το νέο MINI CLUBMAN στη MINI Βελμάρ

Γράφτηκε από τον  Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 21:08

Το νέο MINI Clubman θα ανοίξει περισσότερες πόρτες που θα σας  οδηγήσουν σε νέους συναρπαστικούς ορίζοντες, μόλις βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του. 

Με πέντε θέσεις και έξι πόρτες, το MINI Clubman σας επιτρέπει να πάρετε ό,τι πραγματικά χρειάζεστε για κάθε ταξίδι σας.

Αβίαστα κομψό, το MINI Clubman είναι ο τέλειος συνδυασμός στιλ, πρακτικότητας και ευρηματικότητας. Το εκλεκτής ποιότητας εσωτερικό του είναι εξαιρετικά ευρύχωρο. Συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με τα εκλεκτά υλικά και τις προηγμένες τεχνολογίες.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου από τις 11:00 π.μ. έως και τις 15:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις μας στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 10  για να το ανακαλύψουμε μαζί στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση.  

Παράλληλα, μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας στο Facebook https://www.facebook.com/MINIVelmar/ για ένα test drive και μια γευστική εμπειρία στο εστιατόρια MIAMI με τον γνωστό σεφ, Βασίλη Μουρατίδη. 

Για περισσότερες πληροφορίες: MINI Βελμάρ, Μαρίνου Αντύπα 10, τηλ.: 2310475871 ή στην ιστοσελίδα www.mini-velmar.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Το MINI Clubman Final Edition

    Με την αδιαμφισβήτητη εμφάνισή του, το MINI Clubman θεωρείται η επιτομή του ‘gentleman’ στην οικογένεια μοντέλων MINI.

  • Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

    Σε μια μοναδική βραδιά απαράμιλλης αισθητικής, η BMW Βελμάρ αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7. 

  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

    Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), ανακοινώνει νέα προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέροντας μέχρι και τις 31/12/2022

  • MINI Cooper S Resolute Edition Enigmatic Black.

     Με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

  • BMW X1 sDrive18i

    Σχεδίαση, ευρυχωρία, τεχνολογία σε ένα πλήρες πακέτο