Η MINI Βελμάρ στο 3ο Auto Festival

Γράφτηκε από τον  Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018 18:38

Η ΜΙΝΙ αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό με το μοναδικό χαρακτήρα των μοντέλων της. Στο περίπτερο της μάρκας το κοινό μπορεί να γνωρίσει από κοντά το MINI John Cooper Works που συνδυάζει γνήσια αγωνιστικά γονίδια με premium χαρακτηριστικά, το 5θυρο MINI που ‘ξεχειλίζει’ από στυλ και go-kart οδηγική αίσθηση, το πρακτικό και άνετο MINI Clubman, το MINI Cabrio που συμβολίζει την open-top διασκεδαστική οδήγηση και το πολυδιάστατο ΜΙΝΙ Countryman σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, MINI Cooper SD Countryman και MINI Cooper S E Countryman ALL4, που αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό ΜΙΝΙ.
Την περίοδο της έκθεσης η Βελμάρ θα προσφέρει όφελος μέχρι και 5.000 ευρώ σε παραγγελίες αυτοκινήτων έως και τις 30 Μαρτίου 2018.
Επιπλέον προσφέρεται δυνατότητα test drive για τα μοντέλα MINI, στις εγκαταστάσεις της Βελμάρ, στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 10, Τ.Κ. 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη (Τηλ. 2310-475871).

Περισσότερες πληροφορίες:
Ιστοσελίδα BMW:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.bmw-velmar.gr

Ιστοσελίδα ΜΙΝΙ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

  • Το MINI Clubman Final Edition

    Με την αδιαμφισβήτητη εμφάνισή του, το MINI Clubman θεωρείται η επιτομή του ‘gentleman’ στην οικογένεια μοντέλων MINI.

  • Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW i7 πρωταγωνίστησε στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

    Σε μια μοναδική βραδιά απαράμιλλης αισθητικής, η BMW Βελμάρ αποκάλυψε για πρώτη φορά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την αμιγώς ηλεκτρική BMW i7. 

  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ

    Το STOCK CENTER, το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων της Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ΜΟΝ.A.T.E.E.), ανακοινώνει νέα προνομιακή πρόταση απόκτησης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προσφέροντας μέχρι και τις 31/12/2022

  • MINI Cooper S Resolute Edition Enigmatic Black.

     Με τη νέα, σκούρα απόχρωση Enigmatic Black της ειδικής έκδοσης Resolute Edition, η κομψή εμφάνιση αποκτά κάτι μυστηριώδες, δίνοντας μία νέα ερμηνεία στην έννοια του ‘modern classic’.

  • BMW X1 sDrive18i

    Σχεδίαση, ευρυχωρία, τεχνολογία σε ένα πλήρες πακέτο