CITROËN REVERSE SALES

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 15:23

Η Citroën για μία ακόμη φορά αντιστρέφει τους ρόλους και προτρέπει τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση Citroën, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε Ειδικές Τιμές!

Στο προωθητικό πρόγραμμα συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Citroën. Το αυτοκίνητο πόλης C1, το νέο C3, το compact SUV C3 Aircross, το C4 Cactus, το Berlingo και η ναυαρχίδα της γκάμας το Comfort Class SUV C5 Aircross.

Η Citroën είναι μία Μάρκα συνώνυμο της καινοτομίας. Και συνεχίζει να καινοτομεί, καθώς είναι από τις πρώτες εταιρίες αυτοκινήτου που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό κατάστημα, όπου οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν και να δεσμεύσουν το αυτοκίνητο που ενδιαφέρονται σε συνεργασία με τον διανομέα της επιλογής τους. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ονομάζεται “CITROËN CARSTORE” https://carstore.citroen.gr/.

Η προωθητική ενέργεια CITROËN REVERSE SALES ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr .

Σχετικά Άρθρα

  • Η Citroen Xantia γιορτάζει τα 30 χρόνια της

    Η Citroën γιορτάζει την 30ή επέτειο της Xantia, που κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 1993.

  • Η Citroen στον Asterix

    Η Citroën σε συνεργασία με την Pathé, Trésor Films και τις εκδόσεις Editions Albert René, ξεκινούν τη συνεργασία τους για την ταινία “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα, στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

  • NEO CITROËN C5 Χ

    Το C5 X είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κομψότητας ενός πολυτελούς sedan, του δυναμισμού ενός sport wagon και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος ενός SUV.

  • Νέο Citroen C5 Aircross

    Με νέα εμφάνιση & ξεχωριστό στυλ ορίζει εκ νέου την απόλυτη άνεση

  • Citroen Ami

    Το Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroën για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2.