Η Citroen παρουσιάζει την Black Friday από την ανάποδη

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 09:56

Τέλος στις αμέτρητες προσφορές σε stock προϊόντα.
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο, ένα ολοκαίνουργιο Citroen, σε πραγματικά απίστευτη τιμή!

Η Citroen κάνει τη διαφορά! Για ακόμη μια φορά, η Citroën πρωτοπορεί και στον θεσμό της Black Friday, ανατρέποντας τα δεδομένα, με την ενέργεια “CITROËN REVERSE BLACK FRIDAY”.

Η “Black Friday” είναι μία ημέρα ελκυστικών προσφορών και ευκαιριών, αλλά όμως τα προϊόντα που προσφέρονται είναι συνήθως stock, χωρίς σχεδόν καμία αναφορά σε νέες σειρές.

Η Citroen δεν διαθέτει παλιά μοντέλα, αλλά μία “φρέσκια” γκάμα με νέες εκδόσεις και όλα τα μοντέλα άμεσα διαθέσιμα με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2. Συνεπώς, αντιστρέφουμε τους όρους της Black Friday και παρουσιάζουμε το Reverse Black Friday by CITROEN.

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën θα αλλάξει ρόλους με τους καταναλωτές και θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… Black Friday!

Σας περιμένουμε στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Διανομέων Citroën, στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.citroen.gr ή στο http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ .

Σχετικά Άρθρα

  • Η Citroen Xantia γιορτάζει τα 30 χρόνια της

    Η Citroën γιορτάζει την 30ή επέτειο της Xantia, που κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 1993.

  • Η Citroen στον Asterix

    Η Citroën σε συνεργασία με την Pathé, Trésor Films και τις εκδόσεις Editions Albert René, ξεκινούν τη συνεργασία τους για την ταινία “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα, στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

  • NEO CITROËN C5 Χ

    Το C5 X είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κομψότητας ενός πολυτελούς sedan, του δυναμισμού ενός sport wagon και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος ενός SUV.

  • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα “Black Friday” από την Opel!

    H Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

  • Νέο Citroen C5 Aircross

    Με νέα εμφάνιση & ξεχωριστό στυλ ορίζει εκ νέου την απόλυτη άνεση