CITROEN BACK TO SCHOOL!

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 20:13

Για την μέση Ελληνική οικογένεια, η επιστροφή στο σχολείο αποτελεί μια περίοδο δυσανάλογα αυξημένων εξόδων λόγω σχολικών αγορών και δεν συνηγορεί στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Με αφορμή τα παραπάνω, η Citroen, πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, παρέχει πρωτοποριακά προγράμματα διευκόλυνσης αγοράς νέου αυτοκινήτου και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά Αυτοκινήτου, μια μοναδική προωθητική ενέργεια με τίτλο “Citroën Back To School”.

BACK TO SCHOOL ΜΕ CITROËN!
Η Επιστροφή στα Θρανία γίνεται ... πιο άνετη από ποτέ!
Η CITROËN είναι δίπλα σας!

Γιατί η Citroen είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει αποκλειστικά για εσάς όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές!

CITROËN BACK TO SCHOOL, έως 29 Σεπτεμβρίου!
Ειδικές τιμές,
αποκλειστικά ΑΤΟΚΑ χρηματοδοτικά προγράμματα
και 5 χρόνια εγγύηση
που παραδίδουν ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr, ή τη σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/.

Σχετικά Άρθρα

  • Η Citroen Xantia γιορτάζει τα 30 χρόνια της

    Η Citroën γιορτάζει την 30ή επέτειο της Xantia, που κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 1993.

  • Η Citroen στον Asterix

    Η Citroën σε συνεργασία με την Pathé, Trésor Films και τις εκδόσεις Editions Albert René, ξεκινούν τη συνεργασία τους για την ταινία “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα, στις 2 Φεβρουαρίου 2023.

  • NEO CITROËN C5 Χ

    Το C5 X είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κομψότητας ενός πολυτελούς sedan, του δυναμισμού ενός sport wagon και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος ενός SUV.

  • Νέο Citroen C5 Aircross

    Με νέα εμφάνιση & ξεχωριστό στυλ ορίζει εκ νέου την απόλυτη άνεση

  • Citroen Ami

    Το Ami ενσωματώνει τέλεια τις αξίες της Citroën για καινοτομία, τη δέσμευση στις κοινωνικές προκλήσεις και την αποφασιστικότητα να παρέχει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών CO2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SKODA Fabia i-con Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato »