Το Munro MK_1 θα είναι το πιο ικανό αμιγώς ηλεκτρικό 4x4 όχημα στον κόσμο και θα αποκαλυφθεί στις 5 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 12:54

Η Munro Vehicles, είναι ένας κατασκευαστής αμιγώς ηλεκτρικών 4x4 οχημάτων και η μοναδική εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων στη Σκωτία, όπου πρόκειται να αποκαλύψει το πρώτο της όχημα, το Munro®MK_1 σε μια παγκόσμια εκδήλωση στο Εδιμβούργο στις 5 Δεκεμβρίου. Σχεδιασμένο, και κατασκευασμένο στη Μ. Βρετανία, το Munro MK_1 θα είναι το πιο ικανό αμιγώς ηλεκτρικό 4x4 στον κόσμο, γεννημένο για εκτός δρόμου διαδρομές στο πιο απαιτητικό έδαφος και έχει αυτονομία έως και 16 ώρες με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας.

Η εκπληκτική ικανότητα του Munro είναι να κινείται παντός εδάφους και το προηγμένο πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα σε πολλούς τομείς όπως τις κατασκευές, τη γεωργία, την εξόρυξη, την δασοκομία, την ορεινή διάσωση, την απομακρυσμένη συντήρηση υποδομών.
Σχεδιασμένο για να μεταφέρει ένα πλήρωμα πέντε ατόμων στις πιο κακοτράχαλες τοποθεσίες, με ωφέλιμο φορτίο 1000 κιλών και ικανότητα ρυμούλκησης 3500 κιλών, το Munro αντιπροσωπεύει το απόλυτο, βιώσιμο, χρηστικό, εκτός δρόμου όχημα. Έντονα εστιασμένο στην απόδοση για εκτός δρόμου διαδρομές, την αξιοπιστία, την ευκολία επισκευής και τη μακροζωία, το Munro έχει σχεδιαστεί να παρέχει σε ιδιοκτήτες και χειριστές τις υπηρεσίες του για δεκαετίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Munro, Russell Peterson σχολίασε: «Αυτό το πρώιμο σκίτσο του Munro MK_1 από τον βραβευμένο σχεδιαστή μας Ross Compton, υπογραμμίζει τη σχεδιαστική μας δέσμευση να κατασκευάσουμε ένα ηλεκτρικό 4X4 παντός εδάφους σχεδιασμένο από τους τροχούς και πάνω για να παρέχει απαράμιλλη ικανότητα εργασίας στους πελάτες που επιθυμούν να απελευθερώσουν τους στόλους τους από τον άνθρακα. Το Munro MK_1 θα πάει άνετα σε μέρη όπου οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν, με μεγάλη ανθεκτικότητα και εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η ομάδα της Munro και εγώ ανυπομονούμε να δείξουμε στον κόσμο το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα στις 5 Δεκεμβρίου».