Η Polestar θα προμηθεύει μπαταρίες στην Candela για ηλεκτρικά σκάφη

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 12:28

Η Σουηδική κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων Polestar θα παρέχει μπαταρίες και συστήματα φόρτισης για τα εξαιρετικά αποδοτικά σκάφη της Candela. Η συμφωνία για τις μπαταρίες θα επιτρέψει στην Candela να αυξήσει την παραγωγή γρήγορα, φέρνοντας τα ηλεκτρικά σκάφη ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ηλεκτρισμό στη θάλασσα, οι δύο σουηδικές εταιρείες Polestar και Candela συνήψαν συμφωνία όπου η Polestar θα προμηθεύει τις μπαταρίες και τα συστήματα φόρτισης για τα επαναστατικά ταχύπλοα της Candela.
Η συμφωνία επιτρέπει στην Candela να αξιοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία μπαταριών αυτοκινήτων και να αυξήσει την παραγωγή των ηλεκτρικών σκαφών της για μεγαλύτερες πωλήσεις.
Συνδυάζοντας τις μπαταρίες της Polestar με την πρωτοποριακή τεχνολογία ηλεκτρικών σκαφών της Candela, οι δύο εταιρείες στοχεύουν να προωθήσουν την ανάπτυξη της βιώσιμης ηλεκτρικής κινητικότητας στην κοινωνία.
Η συμφωνία προμήθειας μπαταριών είναι μόνο η αρχή μιας ευρύτερης επιδιωκόμενης συνεργασίας μεταξύ της Polestar και της Candela, με τις δύο εταιρείες να δεσμεύονται να διερευνήσουν περαιτέρω ευκαιρίες για μελλοντική συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα