H Abarth καλεί τους φίλους της να επιλέξουν τα νέα χρώματα της μάρκας

Γράφτηκε από τον  Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 13:16

Η φίλοι της Abarth ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στην πρωτοβουλία της μάρκας να ζητήσει τη γνώμη τους για τη διαμόρφωση των μελλοντικών μοντέλων της μάρκας μέσω του προγράμματος “Abarth Performance Creators”. Στην πρώτη φάση περισσότεροι από 120.000 “Abarthisti” επέλεξαν τον ήχο που κατά τη γνώμη τους θα πρέπει να αποτελέσει τη σύνθεση του AVAS (του ηχητικού συστήματος προειδοποίησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων), ενώ τώρα ήρθε η σειρά των χρωμάτων που θα ντύσουν τους «Σκορπιούς» του μέλλοντος.

Δύο πολύ δυναμικές αποχρώσεις που εκφράζουν το αγωνιστικό πνεύμα της μάρκας και δημιουργήθηκαν από το Abarth Style Center παλεύουν για την επικράτηση. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι αντανακλούν την προσωπικότητα της μάρκας και των φανατικών της φίλων.
Το πρώτο είναι το κίτρινο “Acid Yellow”, ένα χρώμα του οποίου η βάση βρίσκεται στο DNA της μάρκας αποτελώντας τη βάση του σήματος της. Παράλληλα, οι σχεδιαστές το δημιούργησαν ώστε να τονίζει ακόμα περισσότερο την παρουσία ενός συμπαγούς σπορ αυτοκινήτου, το οποίο δεν θα περνά ποτέ απαρατήρητο στην πόλη ή στις γεμάτες στροφές διαδρομές των επαρχιακών δρόμων.
Το δεύτερο χρώμα, το μπλε “Poison Blue” έχει επίσης στη βάση του στην αγωνιστική ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα το θρυλικό 131 Rally, το οποίο πέρα από το δυναμισμό εκφράζει και τη μετάβαση στη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Δύο ξεχωριστά χρώματα με έντονο χαρακτήρα, εκ των οποίων μόνο το ένα θα επικρατήσει μετά από την ψηφοφορία των φίλων της μάρκας μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Abarth. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 160.000 μέλη ανήκουν στην κοινότητα “Scorpionship” -όπου μπορεί κανείς να ενταχθεί δωρεάν μέσω του abarth.com/scorpionship –, ενώ σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχουν περισσότερα από 90 επίσημα club φίλων της μάρκας σε 22 χώρες και 4 Ηπείρους.
Στο άμεσο μέλλον το πρόγραμμα “Abarth Performance Creators” θα επεκταθεί και σε περισσότερα χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν τα Abarth του μέλλοντος.

Σχετικά Άρθρα

  • Κωδικός : Fiat Abarth 850 TC

    Το τμήμα Heritage της Stellantis ανέλαβε να διασώσει ένα από τα πλέον σπάνια και με ιδιαίτερη ιστορία δείγματα του έργου του ιδιοφυούς Carlo Abarth.

  • Abarth 695 biposto

    Με χαρακτηριστικά και επιδόσεις που δικαίως η Abarth δηλώνει ότι δημιούργησε το μικρότερο supercar του κόσμου.

  • Νέο Abarth 500e

    Το Νέο Abarth 500e είναι «περισσότερο Abarth από ποτέ» χάρη στην αρχιτεκτονική του, την καλύτερη κατανομή βάρους, τη μεγαλύτερη ροπή και τα φαρδύτερα μετατρόχια. Είναι ταχύτερο και πιο διασκεδαστικό σε όλες τις συνθήκες.

  • Δύο νέα πακέτα εξοπλισμού για τα Abarth 595 / 695

    Με πολλαπλές επιλογές, η νέα σειρά της Abarth ανεβάζει την οδηγική απόλαυση σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας θα είναι διαθέσιμο και το νέο χρώμα, Orange Racing, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το ιστορικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

  • Η οδήγηση σε πίστα ανεβάζει τη διάθεση περισσότερο από την άσκηση στο γυμναστήριο συμφωνα με την Abarth

    Η συνοδηγήση με ένα Abarth που στο τιμόνι του είχε έναν επαγγελματία οδηγό αγώνων ανέβασε τη διάθεση κατά 77% σε σχέση με την άσκηση στο γυμναστήριο, ενώ η οδήγηση του Abarth από το ίδιο το άτομο κατά 116%.