Η BMW iX έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο attica.

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 20:38

Συγκεκριμένα, η απεικόνιση της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής BMW iX βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Γύρω από αυτήν και σε βάθος, υπάρχουν τρισδιάστατα κινούμενα στοιχεία που δημιουργούν μία εντυπωσιακή τρισδιάστατη σύνθεση που εκπονεί μια διαφορετική προοπτική μεταξύ του πραγματικού και του ‘φανταστικού’. Τα στοιχεία κινούνται με τέτοιο τρόπο που αναδεικνύουν πλήρως τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τεχνολογικής ναυαρχίδας της BMW σε συνδυασμό με ένα ηχηρό μήνυμα: «Γεννημένη από ένα όραμα. Με την δύναμη της ηλεκτροκίνησης». 

Μια ιδέα που εναρμονίζεται απόλυτα με τις αρχές της BMW για την ηλεκτρική κινητικότητα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τον σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών με φουτουριστικό τρόπο. Όλα τα στοιχεία που απεικονίζονται είναι εμπνευσμένα από τις έννοιες της κυκλικής οικονομίας και της κυκλικής σχεδίασης που βασίζονται σε τέσσερις αρχές RE:THINK, RE:DUCE, RE:USE και RE:CYCLE. 

Πολλοί διακεκριμένοι επώνυμοι από διαφορετικούς χώρους, καθώς και φίλοι της BMW, βίωσαν αυτή τη μοναδική εμπειρία (#THEiXperience) από κοντά και φωτογραφήθηκαν μπροστά στη βιτρίνα της επιβλητικής BMW iX περνώντας το δικό τους ξεχωριστό αειφόρο μήνυμα.

Δείτε την ψηφιακή βιτρίνα της iX στο παρακάτω βίντεο:

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα