Ηλεκτρίζει τα βλέμματα η BMW iX3 στην BMW Βελμάρ

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 11:35


Η εταιρεία BMW Βελμάρ μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη κατάφερε να έχει το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό μοντέλο στις εγκαταστάσεις της και να προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης, την δυνατότητα να το δουν από κοντά αλλά και να κλείσουν μέσω τηλεφωνικού ραντεβού ένα test drive με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Είναι ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να δουν με πιο τρόπο η Βαυαρική premium εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων θέλει να μας βάλει στο μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης με ένα μοναδικό τρόπο.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα τηλέφωνα στην BMW Βελμάρ δεν σταματούν να χτυπούν και να δέχονται αιτήματα από υποψήφιους πελάτες αλλά και ήδη κατόχους BMW, για το κλείσιμο ενός test drive με την BMW iX3.
Η BMW iX3 θα βρίσκεται μέχρι τις 3 Ιουλίου στην αντιπροσωπεία οπότε προλαβαίνετε να κλείσετε ένα ραντεβού για test drive η να επισκεφτείτε την BMW Βελμάρ να το δείτε από κοντά.

Κλείστε το δικό σας Test Drive εδώ και ζήστε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης BMW.

H BMW iX3 με κρατική επιδότηση έως €6.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά».

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους της iX3 στη Βασική Έκδοση είναι €61.940 (€55.940 με κρατική επιδότηση*), προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.
Η BMW iX3 επαναπροσδιορίζει την οδήγηση με μηδενικούς ρύπους. Με την τεχνολογία BMW eDrive πέμπτης γενιάς, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SAV συνδυάζει τον πρωτοποριακό ηλεκτροκινητήρα με την εξαιρετική δυναμική οδήγησης της οικογένειας BMW X. Τα πρωτοποριακά μέτρα, όπως η προσαρμοζόμενη ανάκτηση ενέργειας, αυξάνουν την αποδοτικότητα: η ανάκτηση της ενέργειας γίνεται κατά το φρενάρισμα με την έξυπνη προσαρμογή του ρυθμού επιβράδυνσης και της επίδρασης των φρένων, βάσει διαφόρων παραγόντων. Ο εξοπλισμός, όπως η Προσαρμοζόμενη Ανάρτηση του βασικού εξοπλισμού, εξασφαλίζει απόλυτη οδηγική απόλαυση. Όλα αυτά με ιδανική αυτονομία που φτάνει τα 460 km*. Παράλληλα, τα έξυπνα συστήματα υποστήριξης οδηγού και οι ψηφιακές υπηρεσίες παρέχουν κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε όλα σας τα ταξίδια.


Η BMW Βελμάρ βρίσκεται Μαρίνου Αντύπα 10 στην Θεσσαλονίκη με τηλέφωνο επικοινωνίας (+30 2310 475871)
Ωράριο λειτουργίας:

Πωλήσεις:
Δευτέρα - Παρασκευή (09:00 - 21:00)
Σάββατο (09:00 - 15:00)

Συνεργείο - Ανταλλακτικά:
Δευτέρα - Παρασκευή (08:00 - 16:30)

Σχετικά Άρθρα