Εντυπωσιακά μοντέλα στο περίπτερο της BMW στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018»

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 21:46

Το μοντέλο που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη είναι αναμφίβολα το νέο i8 Roadster ένα σπορ διθέσιο Coupe. Πρόκειται για ένα μοντέλο εκπληκτικής σχεδιαστικής ομορφιάς και με επιδόσεις ενός supercar. Μέγιστη απόδοση 374 ίππους με συνδυασμό από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 143 ίππων και ένα κινητήρα βενζίνης 3κύλινδρο 1500 κ.εκ. με απόδοση 231 ίππους. Η κατανάλωση φτάνει 2,1 λίτρα/100χλμ και η τελική αγγίζει τα 250 χλμ.

Με δύο πανελλαδικές πρεμιέρες η BMW έρχεται να ταράξει τα νερά στην premium κατηγορία και να προσθέσει άλλα δύο όπλα στην φαρέτρα της απέναντι στον ανταγωνισμό.
Η νέα Σειρά 8 Coupe σχεδιαστικά μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη και ίσως κάποιοι ονειρευτούν το ότι βρίσκονται στην θέση του οδηγού. Πρόκειται για ένα Coupe που προσφέρει σπορ οδηγική εμπειρία με όλη την τεχνολογία της BMW από το πλαίσιο την δομή του αμαξώματος και τον κινητήρα.

Η νέα X5 πλέον στην τέταρτη γενιά της ήρθε ανανεωμένη σχεδιαστικά εξωτερικά αλλά και εσωτερικά με περισσότερους χώρους και την πολύ καλή σε επίπεδο πολυτέλεια της μάρκας. Η άνεση που σου προσφέρει στην οδήγηση με πολύ καλές επιδόσεις έρχονται από την αναβαθμισμένη γκάμα κινητήρων την τελευταία γενιά xDrive και με όλη την τεχνολογία με συστήματα πλαισίου που εμφανίζονται για πρώτη φορά σε ένα μοντέλο της σειράς Χ σύμφωνα με την BMW.
Φυσικά δεν λείπει από την έκθεση όλη σειρά X με το X1, X2, και τα νέα X3 και X4 να έχει το καθένα τον δικό του χαρακτήρα και να αποτελεί ξεχωριστή επιλογή για τον κάθε ένα υποψήφιο αγοραστή.
Η BMW πιστή στη σειρά Μ δεν θα μπορούσε να μην έχει στο περίπτερο της την νέα M2 Competition με τον νέο κινητήρα απόδοσης 410 ίππων.

Σχετικά Άρθρα