«Χαρούμενη προσμονή» από την Mercedes-Benz

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 10:31

Με τη νέα ψηφιακή υπηρεσία της Mercedes-Benz, "χαρούμενη προσμονή", οι ιδιώτες αγοραστές νέων αυτοκινήτων αποκτούν πρόσβαση σε αποκλειστική ιστοσελίδα κατά την παραγγελία τους.
Οι πελάτες στη Γερμανία μπορούν να παρακολουθήσουν άμεσα την παραγωγή του επιβατικού αυτοκινήτου της Mercedes-Benz που έχουν παραγγείλει σε πραγματικό χρόνο, αρκεί να είναι συνδεδεμένοι με τη διεύθυνση http://mercedes.me/production.
Η "χαρούμενη προσμονή" διατίθεται προς το παρόν μόνο στη Γερμανία για τις ακόλουθες σειρές μοντέλων: A-Class, B-Class, C-Class, E-Class, S-Class, CLA, SLS και SLC.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

  • Η ανανεωμένη A-Class είναι έτοιμη να δεχτεί παραγγελίες στη χώρα μας

    Η A-Class εξακολουθεί να διατίθεται ως Hatchback και ως Sedan.

  • Η Ford παρουσιάζει το FORDLiive

    Η Ford παρουσίασε το FORDLiive, ένα νέο συνδεδεμένο σύστημα το οποίο είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων Ford να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω της μεγιστοποίησης του χρόνου λειτουργίας των αυτοκινήτων τους.

  • Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer

    Αποκάλυψη για τα ολοκαίνουργια Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer, τα οποία εκφράζουν την πλέον premium πλευρά της μάρκας και αναβιώνουν ένα θρύλο της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • Οι δεξιοτέχνες των πήλινων μοντέλων Mazda

    Στην Ιαπωνία και στη Γερμανία, στα κέντρα έρευνας & σχεδιασμού της Mazda, οι σχεδιαστές, οι υπεύθυνοι εξέλιξης, και οι τεχνίτες των πήλινων μοντέλων ‘Takumi’ (Takumi clay modellers) δίνουν πνοή στα σχέδια όλων των νέων μοντέλων της Mazda.

  • Hyundai Snow Challenge 2021

    Η Hyundai πραγματοποίησε ένα ακραίο εγχείρημα με την ονομασία "Hyundai Snow Challenge 2021".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « YOKOHAMA…επί πάγου! Renault SYMBIOZ »