Marco Polo

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 12:55

Δεν θέλετε να χάσετε την άνεση και την εκλεπτυσμένη σχεδίαση όταν κάνετε κάμπινγκ; Τότε έχετε βρει τον μελλοντικό σύντροφό στα ταξίδια σας σε ένα Mercedes-Benz Marco Polo. Το εσωτερικό του άνετου τροχόσπιτου προσφέρει πολυτέλεια και κορυφαίο εξοπλισμό.
Η ενσωματωμένη κουζίνα συμπεριλαμβάνει δύο εστίες με αέριο, ψυγείο και νεροχύτη, καθώς και αναδιπλωμένο τραπέζι. Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρική πτυσσόμενη οροφή με διπλό κρεβάτι, αλλά και αναδιπλούμενα καθίσματα που γίνονται μία πολυτελής κρεβατοκάμαρα και προσφέρουν διαμονή για μέχρι τέσσερα άτομα. Στο ταμπλώ, το Marco Polo διαθέτει το σύστημα πολυμέσων COMAND Online και ένα ευρύ φάσμα βοηθητικών συστημάτων. Έτσι είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

  • Η Ford παρουσιάζει το FORDLiive

    Η Ford παρουσίασε το FORDLiive, ένα νέο συνδεδεμένο σύστημα το οποίο είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων Ford να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω της μεγιστοποίησης του χρόνου λειτουργίας των αυτοκινήτων τους.

  • Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer

    Αποκάλυψη για τα ολοκαίνουργια Jeep Wagoneer και Grand Wagoneer, τα οποία εκφράζουν την πλέον premium πλευρά της μάρκας και αναβιώνουν ένα θρύλο της Αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

  • Οι δεξιοτέχνες των πήλινων μοντέλων Mazda

    Στην Ιαπωνία και στη Γερμανία, στα κέντρα έρευνας & σχεδιασμού της Mazda, οι σχεδιαστές, οι υπεύθυνοι εξέλιξης, και οι τεχνίτες των πήλινων μοντέλων ‘Takumi’ (Takumi clay modellers) δίνουν πνοή στα σχέδια όλων των νέων μοντέλων της Mazda.

  • Hyundai Snow Challenge 2021

    Η Hyundai πραγματοποίησε ένα ακραίο εγχείρημα με την ονομασία "Hyundai Snow Challenge 2021".

  • Παγκόσμια διάκριση για την ηλεκτροκίνητη τεχνολογία e-POWER της Nissan

    Η ανάπτυξη του ενσωματωμένου κινητήρα επιτυγχάνει 50% θερμική απόδοση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « BMW i8 Roadster Η Alfa Romeo επιστρέφει στη F1 »