Jaguar E-type μία ιστορία 60 χρόνων

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 11:00
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Η Jaguar Classic παρουσίασε το πρώτο ζεύγος αυτοκινήτων E-type 60 Collection, και αποκάλυψε πλήρη στοιχεία των προδιαγραφών τους για τα 12 εξειδικευμένα και αναβαθμισμένα E-type, με κινητήρα 3,8 λίτρων με 268 ίππους που κατασκευάστηκαν για να γιορτάσουν τα 60 χρόνια του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου.
Τα αυτοκίνητα E-type 60 Collection, τα οποία πωλούνται ως ζεύγος (ένα E-type 60 Edition coupé, ένα E-type 60 Edition roadster) είναι αποκλειστικά σε χρώματα Flat Out Grey και Drop Everything Green αντίστοιχα. Αυτές οι χρωματικές συνθέσεις είναι εμπνευσμένες από τα αυθεντικά χρώματα του 1961 και δεν θα χρησιμοποιηθούν σε κανένα άλλο Jaguar.
Τα αυτοκίνητα διαθέτουν επίσης μια σειρά από μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία E-type 60 που αναπτύχθηκαν σε συνδυασμό με τον Julian Thomson, που είναι ο Design Director της Jaguar. Τα μοντέλα έχουν υποστεί πολλές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πεντατάχυτου κιβωτίου ταχυτήτων και βελτιωμένης ψύξης του κινητήρα, αλλά έχει προστεθεί και το Jaguar Classic Infotainment System με ενσωματωμένη δορυφορική πλοήγηση και συνδεσιμότητα Bluetooth.
Το καλοκαίρι του 2022, οι έξι πελάτες και οι καλεσμένοι τους θα λάβουν μέρος σε μία οδηγική εμπειρία με τις Jaguar E-type. Θα οδηγήσουν από το Κόβεντρι μέχρι την Γενεύη με τα αυτοκίνητά τους για να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις με την E-type, απολαμβάνοντας τοπία που κόβουν την ανάσα, επικούς δρόμους, συμπεριλαμβανομένων των εμβληματικών αλπικών περασμάτων και αποκλειστικές διαμονές σε ξενοδοχεία με εκλεκτή κουζίνα καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σχετικά Άρθρα

  • Η Jaguar θα έχει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων έως το 2025

    Τα αυτοκίνητα της Jaguar θα γίνουν όλα ηλεκτρικά έως το 2025, καθώς η JLR σχεδιάζει πλήρη γκάμα ηλεκτρiκών μοντέλων έως το 2030

  • Jaguar F-Type Heritage 60 Edition

    H Jaguar ανακοίνωσε την F-Type Heritage 60 Edition για να γιορτάσει τα 60 χρόνια της επετείου της E-Type. Μόνο 60 θα κατασκευαστούν και όλα θα είναι χειροποίητα στο Sherwood Green, σε ένα χρώμα το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τη δεκαετία του 1960.

  • Συνεργασία BMW group και Jaguar Land Rover

    Θα εξελίξουν απο κοινού την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της επόμενης γενιάς.

  • Ο ήχος του Jaguar I-PACE προστατεύει τους τυφλούς

    Χωρίς τον ήχο του κινητήρα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Jaguar i-PACE δημιούργησε έναν νέο τρόπο για να προειδοποιεί τυφλούς, άτομα με προβλήματα όρασης και άλλους ευάλωτους χρήστες του δρόμου που τους προσεγγίζει με χαμηλή ταχύτητα.

  • Προσφορά γνωριμίας after sales από την Κουμαντζιάς Α.Ε.

    Ήρθε η ώρα να κάνετε SERVICE στο αυτοκίνητό σας; Είστε κάτοχος οχήματος Fiat, Alfa Romeo, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover; Γνωρίζετε την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. αλλά δεν την έχετε επισκεφτεί ποτέ;