Αποστολή στις Σέρρες

Γράφτηκε από τον  Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 21:40
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου στις Σέρρες έλαβε μέρος το Maxxis Power Weekend στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών με την συνεργασία της Ford Motor Ελλας. Οι διοργανωτές φρόντισαν να φέρουν μερικά απο τα πιό βαριά όπλα της γερμανικής εταιρίας για να δοκιμαστεί το νέο ελαστικό της Maxxis το Victra sport 5, ένα ελαστικό που διαθέτει χαρακτηριστικά των sport και premium κατηγοριών και που θα αποτελέσει αιχμή του δόρατος για την εταιρία στα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Το event ξεκίνησε απο το απόγευμα της Παρασκευής 26 του μηνός στο ξενοδοχείο Elpida hotel and spa στην πόλη των Σερρών για τους αντιπροσώπους του ειδικού τύπου, περιοδικού και ηλεκτρονικού. Εκεί μας περίμεναν  οι άνθρωποι της Maxxis απο την Ελληνική αντιπροσωπεία αλλά και ένας ειδικός απο το κέντρο έρευνας της Maxxis στην Ευρώπη για να μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου ελαστικου. Ύστερα απο την τεχνική παρουσίαση ενημερωθήκαμε για το πρόγραμμα του Σαββάτου και ακολούθησε το δείπνο γνωριμίας υπο τους ήχους Funk και rock μουσικής απο τον Τόλη Σοφιανό.

Το Σάββατο ξεκινήσαμε νωρίς για την πίστα των Σερρών για να προετοιμαστούμε για τις δοκιμές στην πίστα και όσοι ήθελαν μπορουσαν να πάρουν τα Ford Fiesta st, Focus και Ranger για μικρή δοκιμή εκτός πίστας και για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Ταυτόχρονα στην πίστα διεξάγoνταν τα δοκιμαστικά για το ενιαίο των Skoda Fabia  που θα λάβαινε χώρα την Κυριακή. Όταν συγκεντρώθηκαν όλοι άρχισαν τα δοκιμαστικά τα οποία πραγματοποιηθήκαν σε ζευγάρια που εναλλασόνταν ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να τρέξουν με όλα τα μοντέλα με μήλο της έριδος όπως είναι φυσικό την θεαματική Mustang. Στο διάλειμμα για τα δεύτερα δοκιμαστικά του ενιαίου τα Ford ranger έδειξαν τις δυνατότητες τους στις εκτός δρόμου διαδρομές  με 3 διαφορετικά σετ ελαστικών για 4χ4 οχήματα της Maxxis στην πίστα motocross. Αργότερα ακολούθησε και μία εκδρομή στον Λαιλιά για βρεθουν πραγματικά στο περιβάλλον που τους ταιριάζει και να θαυμάσουν όσοι δεν το γνωρίζουν ,το υπέροχο τοπίο.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το event με τη σκυτάλη να παίρνουν οι dealers της Maxxis στις δοκιμές και με τη διεξαγωγή του κανονικού αγώνα του ενιαίου Skoda Fabia ενώ παράλληλα η ομάδα Cocos stunt team έκανε ένα εντυπωσιακό stunt show για τους παρευρισκόμενους

Εμείς απο την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Maxxis για την πρόσκληση σε αυτή την παρουσίαση και να ευχηθούμε να δούμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

 Highlights απο το Maxxis Power Weekend στο βίντεο που ακολουθεί..

Επίσης δείτε την πίστα των Σερρών μέσα απο την Ford Mustang πατώντας εδώ

Βίντεο