Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα των πρώτων ‘υψηλών επιδόσεων’ μοντέλων της BMW M GmbH για τις BMW X3 Sports Activity Vehicle και BMW X4 Sports Activity Coupé, οι εκδόσεις BMW M των SAV και SAC της μεσαίας κατηγορίας μεταμορφώνονται μέσα από ένα πρόγραμμα πλήρους ανανέωσης.

Η Opel αποκάλυψε σήμερα το νέο Grandland – κομψό και σπορ, με ‘διαισθητικά’ χειριστήρια και καινοτόμες τεχνολογίες.

Η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW και η σπορ κομψότητα συναντούν τη σύγχρονη λειτουργικότητα: Η νέα BMW Σειρά 4 Gran Coupé προτίθεται να συνεχίσει την επιτυχία της προκατόχου της με αυτό το ξεχωριστό μίγμα συστατικών και με έξυπνες βελτιώσεις των εγγενών χαρακτηριστικών και της προϊοντικής ουσίας της.

Νέα εμφάνιση, αναβαθμισμένος εξοπλισμός και βελτιωμένη δομή γκάμας για τις BMW X3 και BMW X4. Η BMW προχωρά σε πλήρη ανανέωση των επιτυχημένων SAV (Sports Activity Vehicle) & SAC (Sports Activity Coupé) μοντέλων της.

Η BMW iX είναι έτοιμη να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή και αναμένεται στην αγορά από το Νοέμβριο του 2021. Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group συνδυάζει οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και μία ασυναγώνιστη αυτονομία, ενώ αναπτύχθηκε με πιλότο τη βιωσιμότητα. Με πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια και την ευρυχωρία, η BMW iX ενσαρκώνει μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας Sports Activity Vehicle (SAV).

Το λανσάρισμα της BMW i4 φέρνει την ηλεκτροκίνηση στην καρδιά της μάρκας BMW. Η οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων έρχεται στον παραδοσιακό πυρήνα της μεσαίας κατηγορίας για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2021.

 Βασικό χαρακτηριστικό στο ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai αποτελεί η νέα πλατφόρμα CMF-C, η οποία επέτρεψε στους σχεδιαστές και τους μηχανικούς της Nissan να δημιουργήσουν ένα όχημα που ανταποκρίνεται στο έπακρο στις μεγάλες απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών, όσον αφορά το σχεδιασμό, την ευρυχωρία, τις δυναμικές επιδόσεις και το αποτύπωμα άνθρακα.

Λίγο πριν από την εμπορική του διάθεση στην ελληνική αγορά, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ενισχύει την ηγετική θέση της στην κατηγορία των crossovers με την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας, τρίτης γενιάς του Qashqai.

Η Citroën παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το C5 X, που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των μεγάλων Crossover αυτοκινήτων, με ένα πρωτότυπο σχέδιο που συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των Crossovers, μια καινοτόμο πρόταση που έρχεται ως συνέχεια της πιο αγνής παράδοσης των υπέροχων αυτοκινήτων Citroën.

Η EQS είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πολυτελές sedan από τη Mercedes-EQ με το οποίο επαναπροσδιορίζει ολόκληρη την κατηγορία.