Οι εγκαταστάσεις της Nissan στην Θεσαλονίκη

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 00:32

Βρεθήκαμε στο πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο της Νισσάν στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης και κάναμε αυτοψία στον χώρο θέλοντας να μάθουμε αν το επίπεδο είναι υψηλό στο θέμα της φροντίδας και του after sales ενός κατόχου αυτοκινήτου Nissan και πραγματικά οι εντυπώσεις μας είναι πολύ θετικές.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΝΙΚ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ αποκλειστικού εισαγωγέα της Nissan στην Ελλάδα, κ. Τάκης Θεοχαράκης, κατά την δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Micra ευχαρίστησε τους συνεργάτες του λέγοντας ότι «Το μεγαλύτερο κεφάλαιο σε μια εταιρεία είναι οι άνθρωποι της» και δεν έχει άδικο.

Στο θέμα του after sales και του συνεργείου η σωστή εκπαίδευση που υπάρχει στο προσωπικό της Nissan αλλά και η άψογη συμπεριφορά, είναι οι λόγοι που ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου επιλέγει την ίδια την Nissan να κάνει το σέρβις του, να βρει το γνήσιο ανταλλακτικό, αλλά και να λύσει το όποιο πρόβλημα έχει στο αυτοκίνητο, είτε είναι καινούργιο είτε παλιό μοντέλο. Οι τιμές στο σέρβις ενός αυτοκινήτου αλλά και των ανταλλακτικών είναι λογικές και προσαρμοσμένες στην οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και χρόνια η Nissan βγάζει οικονομικά πακέτα συντήρησης του αυτοκινήτου, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση ενός κατόχου αυτοκινήτου με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Στις εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι βρίσκει κανείς ότι χρειάζεται για το αυτοκίνητο με όσο μεγάλη ή μικρή ζημιά κι αν έχει. Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, βαφείο, ηλεκτρολογείο, καλύμπρα, ξεχωριστός χώρος για ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση ή αλλαγή ελαστικών και πολλές ράμπες για την πραγματοποίηση του σέρβις του αυτοκινήτου σας. Φυσικά υπάρχει αίθουσα αναμονής πελατών με ότι χρειάζεται για να κάνει όσο πιο ευχάριστη την παραμονή σας, αλλά και έκθεση με όλα τα νέα μοντέλα μέχρι να ετοιμαστεί το αυτοκίνητο σας.

Οι πρώτες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Nissan στην Θεσσαλονίκη, εδώ και 30 χρόνια περίπου, είναι στην οδό Μοναστηρίου 177 στην δυτική πλευρά της πόλης. Εκεί πλέον υπάρχει μόνο η έκθεση των αυτοκινήτων για όποιον επιθυμεί να δει από κοντά τα νέα μοντέλα, να κλείσει ένα test drive, αλλά και να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο. Το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άψογα και θα σας λύσει κάθε απορία με ότι έχει να κάνει με την αγορά ενός νέου μοντέλου.

ΝΙΚ.Ι.ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Διεύθυνση

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 177-179 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

54627 Τηλέφωνο 2310-561200

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι εγκαταστάσεις της BMW Βελμάρ στην Θεσσαλονίκη »