Οι εγκαταστάσεις της BMW Βελμάρ στην Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 22:08

Στην Βελμάρ δεν αναζητάτε μόνον εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά άριστη υποστήριξη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Αναζητάτε προσωπική υποστήριξη και την αίσθηση ότι κάποιος σας ακούει και σας κατανοεί.

Αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία την οποία ακολουθούμε με απόλυτη σοβαρότητα : εστιάζουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και όλες οι ομάδες μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Το μοναδικό μέτρο σύγκρισης είναι η δική σας ικανοποίηση.


To BMW Group εδώ και χρόνια έχει εστιάσει την προσοχή του στον τομέα του after sales. Δεν είναι τυχαία η συνεχής εκπαίδευση των υπαλλήλων της στο τομέα αυτό. Η BMW Βελμάρ ακολουθώντας την κεντρική γραμμή του BMW Group που θέλει τον πελάτη να ικανοποιείτε σε όλες τις απαιτήσεις του στο τομέα του after sales, έχει πετύχει να ικανοποιεί και πιο απαιτητικό πελάτη. Πιστέψτε μας όταν έχεις αγοράσει ένα μοντέλο BMW  η  ΜΙΝΙ στην premium κατηγορία που βρίσκεται και το πας για το πιο απλό, το σέρβις του, τα θέλεις όλα να λειτουργούν άψογα όταν το παραλάβεις και η BMW Βελμάρ το έχει κάνει πράξη ασχέτως εάν έχεις ένα μικρό η μεγάλο αυτοκίνητο.


Οι τιμές στο σέρβις ενός αυτοκινήτου αλλά και των ανταλλακτικών είναι λογικές και προσαρμοσμένες στην οικονομική κατάσταση που υπάρχει στην χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η BMW Βελμάρ έχει πακέτα συντήρησης από πολύ χαμηλές τιμές αλλά και στον τομέα των ανταλλακτικών είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς για το αυτοκίνητο σου και την μοτοσυκλέτα σου.


Υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, βαφείο, ηλεκτρολογείο, καλύμπρα, ξεχωριστός χώρος για ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση ή αλλαγή ελαστικών και πολλές ράμπες για την πραγματοποίηση του σέρβις του αυτοκινήτου σας. Φυσικά υπάρχει αίθουσα αναμονής πελατών με ότι χρειάζεται για να κάνει όσο πιο ευχάριστη την παραμονή σας, αλλά και έκθεση με όλα τα νέα μοντέλα μέχρι να ετοιμαστεί το αυτοκίνητο, να κλείσει ένα test drive, αλλά και να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο. Το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άψογα και θα σας λύσει κάθε απορία με ότι έχει να κάνει με την αγορά ενός νέου μοντέλου.

Σχετικά με την Βελμάρ

Η εταιρία Βελμάρ (AUTOTECHNICA HELLAS ATEE), μέλος του Ομίλου επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 38 χρόνια. Ως επίσημος διανομέας και επισκευαστής των μαρκών FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, FIAT, ABARTH, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI, η Βελμάρ καλύπτει με απόλυτο σεβασμό και συνέπεια τους πελάτες της.
Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η πώληση επιβατικών & επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales (σέρβις, ανταλλακτικά, φανοποιείο) καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγοραστή αυτοκινήτου στην Αθήνα, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη

Ιστοσελίδα: BMW ΒΕΛΜΑΡ

Κατάστημα Θεσσαλονίκης

Μαρίνου Αντύπα 10
Τ.Κ. 570 01 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:+30 2310 475871

Ώρες λειτουργίας

Πωλήσεις:
Δευτέρα - Παρασκευή (09:00 - 21:00)
Σάββατο (09:00 - 15:00)
Συνεργείο - Ανταλλακτικά:

Δευτέρα - Παρασκευή (08:00 - 16:30)

Έκθεση εικόνων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι εγκαταστάσεις της Nissan στην Θεσαλονίκη