Αποκάλυψη για το νέο πρωτότυπο της Lancia στις 15 Απριλίου

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 08:43

Σημείο αναφοράς της εκδήλωσης -που το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει μέσω του διαδικτύου- θα αποτελέσει η αποκάλυψη ενός νέου, 100% ηλεκτρικού πρωτοτύπου, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του σχεδιαστικού μανιφέστου, Pu+Ra Zero, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης της νέας εποχής της Lancia, τον περασμένο Νοέμβριο.
Η νέα εποχή της Lancia βασίζεται σε ένα δεκαετές πλάνο που έχει εγκριθεί από τη διοίκηση του Ομίλου Stellantis. Αυτό περιλαμβάνει μια γκάμα τριών νέων μοντέλων, τα οποία μέχρι το 2028 αναμένεται να καλύπτουν το 50% της αγοράς. Αφετηρία θα αποτελέσει το 2024 η αποκάλυψη του Νέου Ypsilon. Δύο χρόνια αργότερα το 2026 θα ακολουθήσει η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, ενώ το 2028 θα παρουσιαστεί η νέα “Delta”. Πρόκειται για ένα συμπαγές και φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης, το οποίο θα οδηγήσει τη μάρκα από το 2028 να προσφέρει μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα μοντέλων.

Σχετικά Άρθρα

  • Η Lancia στην αφετηρία του Rally Monte Carlo Historique με τη θρυλική 037

    Η Lancia Rally 037 με το επιθετικό της στιλ, αποτέλεσε μια από τις βασικές πηγές έμπνευσης του τρισδιάστατου σχεδιαστικού μανιφέστου, Pu+Ra Zero, που παρουσιάστηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2022 και αποτελεί τη βάση για την αισθητική που θα πρεσβεύουν τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.

  • Lancia Design Day

    Μία εβδομάδα πριν τη Lancia Design Day, η Ιταλική μάρκα μας θυμίζει την «άγρια» σχεδίαση των Stratos, Rally 037 και Delta

  • Το ταξίδι προς τη “Lancia Design Day” ξεκινά με τους θρύλους που ενέπνευσαν τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας

    Η Lancia ξεκινά το ταξίδι της προς τη διαδικτυακή παρουσίαση “Lancia Design Day”, με τους θρύλους που με το μοναδικό τους στιλ, ενέπνευσαν τα τρία νέα μοντέλα της μάρκας.

  • Lancia D24

    Μόλις πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το 40ο ιστορικό 1000 Miglia, η αναβίωση του θρυλικού αγώνα που ο Enzo Ferrari συνήθιζε να χαρακτηρίζει ως τον «ομορφότερο αγώνα του κόσμου».

  • Lancia Rally Legends

    Lancia Delta – Επισφραγίζοντας το μύθο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 20 χρόνια Jeep Rubicon Η Kia αποκάλυψε το νέο EV9 »