Το 1922 ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης ιδρύει στη Θεσσαλονίκη την εταιρεία που πρόκειται να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας, τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σχεδόν επτά εκατομμύρια X-Trail έχουν πουληθεί παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο.

Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αποκλειστικός εισαγωγέας της Jaguar Land Rover στην χώρα μας, η 3η γενιά του νέου Range Rover Sport και η Διευθύντρια επικοινωνίας της Jaguar Land Rover κ. Κυριακή Μπιθαρά μας μιλάει για όλα τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν το νέο μοντέλο.

Παρουσιάστηκαν από την Nissan στην Ευρώπη το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ariya, Juke Hybrid, Qashqai E-Power και η δημοσιογράφος κ. Χριστίνα Σταθάκη (aytotypos.gr, περιοδικό Quattroruote) παραβρέθηκε στις παρουσιάσεις και μας δίνει τις πρώτες εντυπώσεις από τα 3 μοντέλα.

Παρουσιάστηκε το νέο KIA Niro στους Έλληνες δημοσιογράφους στην Φρανκφούρτη και ο κ. Νίκος Μαρινόπουλος (www.newsauto.gr) μας μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις που είχε από το νέο compact SUV.

Η Alfa Romeo Tonale παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ο Διευθυντής επικοινωνίας της Alfa Romeo κ. Ιάκωβος Κρομμύδας μας μίλησε για το μοντέλο το οποίο σηματοδοτεί τη «Μεταμόρφωση» της θρυλικής Ιταλικής μάρκας στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας (www.newsauto.gr) κ. Νίκος Μαρινόπουλος ταξίδεψε στο εξωτερικό και μας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις της 11ης γενιάς του νέου Civic, που αναμένεται κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και είναι το τελευταίο mainstream μοντέλο της Honda που εξηλεκτρίζεται ακολουθώντας το CR-V, το Honda e, το Jazz, το Jazz Crosstar, και το HR-V.

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού "4ΤΡΟΧΟΊ" κ. Μανώλης Σαλούρος ταξίδεψε στην Νίκαια της Γαλλίας και μιλάει για τις πρώτες εντυπώσεις του νέο C5 Aircross, που εκφράζει ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και διαθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα.

Ο Διευθυντής του περιοδικού "CAR AND DRIVER" κ. Νίκος Μερτέκης ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Δανίας την Κοπεγχάγη και μας αναλύει τα υπέρ και τα κατά του νέου EV της Toyota.

Η υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρείας Παπαδόπουλος Α.Ε. κ. Δήμητρα Αναχωρλή μας μίλησε για την νέα κάθετη μονάδα Volvo Παπαδόπουλος στην Θεσσαλονίκη.