Η νέα BMW M3 CS φέρνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στην αγωνιστική αύρα που χαρακτηρίζει τα επιτυχημένα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της εταιρείας για την πολυτελή μεσαία κατηγορία.

Είναι τα ισχυρότερα και ταχύτερα RS 6 και RS 7 από οποιαδήποτε έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα!

Το best-seller της γερμανικής φίρμας στην compact κατηγορία γίνεται πλήρως ηλεκτρικό

BMW M παρουσιάζει το πιο αποκλειστικό ειδικό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ που ενσωματώνει την ουσία από τα 50 χρόνια αγωνιστικού πάθους της εταιρείας και εκφράζει τις ιστορικές της ρίζες μέσα από ένα θρυλικό όνομα.

Το Νέο Abarth 500e είναι «περισσότερο Abarth από ποτέ» χάρη στην αρχιτεκτονική του, την καλύτερη κατανομή βάρους, τη μεγαλύτερη ροπή και τα φαρδύτερα μετατρόχια. Είναι ταχύτερο και πιο διασκεδαστικό σε όλες τις συνθήκες.

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα το νέο E-Tourneo Custom, το οποίο πρωτοστατεί στην επόμενη γενιά της σειράς οχημάτων πολλαπλών δραστηριοτήτων Tourneo, διαθέτοντας ένα προηγμένο αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Η εμπειρία της αποδοτικότητας με το σπορ πνεύμα της Alfa Romeo

Το C5 X είναι ένας μοναδικός συνδυασμός της κομψότητας ενός πολυτελούς sedan, του δυναμισμού ενός sport wagon και της αυξημένης απόστασης από το έδαφος ενός SUV.

Η Toyota παρουσίασε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία μηχανολογικής καινοτομίας και εντυπωσιακής σχεδίασης του Prius με την παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου πέμπτης γενιάς.