Νέες ειδικές εκδόσεις για τα Jeep Renegade και Compass

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 08:48

Τα Jeep® Renegade 4xe και Compass 4xe καλωσορίζουν τη νέα ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Παράλληλα, αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, η νέα ειδική έκδοση High Altitude δίνει έμφαση σε μια άνετη, όσο και κομψή εμπειρία οδήγησης.

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, απόδοσης 240 ίππων, το οποίο χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέρει υψηλή ισχύ, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50χλμ., αλλά και το πλέον προηγμένο σύστημα τετρακίνησης στην ιστορία της Jeep. Με αυτό τον τρόπο τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές. Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα. Παράλληλα εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25’’.

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, το μοντέλο που χάρη στο προηγμένο του σύστημα κίνησης προσφέρει για πρώτη φορά στα υβριδικά συστήματα των 48V δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του μοντέλου. Εξωτερικά οι νέοι τροχοί των 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας. Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 ίππων και 240Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

«Τα Renegade και Compass είναι δύο SUV της Jeep που εκφράζουν απόλυτα τις αξίες της θρυλικής μάρκας, όπως είναι η ελευθερία, το πάθος και ο αυθεντικός χαρακτήρας», δήλωσε ο κ. Eric Laforge, Επικεφαλής της Jeep για την Ευρώπη. «Τόσο η ειδική έκδοση Upland, όσο και η High Altitude είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν σειρά πλεονεκτημάτων για τους αγοραστές.»

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ford Explorer Nissan X-Trail e-4ORCE Moon Trail Project »