Οι οδηγοί σε πολλές περιοχές της Ευρώπης αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με τις λακκούβες που επιδεινώθηκε φέτος λόγω του λεγόμενου ‘Τέρατος από την Ανατολή’, μιας ψυχρής μάζας αέρα που δημιούργησε παγερές συνθήκες προκαλώντας ζημιές στο οδόστρωμα.

Η νέα ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας που αλλάζει τα δεδομένα!

 

Πρωτοπόροι της αυτοκίνησης και ηγέτες της καινοτομίας διαμορφώνουν τη βιώσιμη αστική μετακίνηση του μέλλοντος

John Luo, Υπεύθυνος Έρευνας, Ενσωμάτωσης Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Προηγμένης Μηχανολογίας της Ford και Adi Singh, Προϊστάμενος Επιστήμων, Ενσωμάτωσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών, Έρευνας και Προηγμένης Μηχανολογίας της Ford

Το στρες της αναζήτησης ελεύθερων χώρων στάθμευσης σε πολυσύχναστα πάρκινγκ αυτοκινήτων μπορεί μία μέρα να αποτελεί παρελθόν, χάρη στη νέα τεχνολογία “collaborative parking” – κατά λέξη ‘συνεργατικό παρκάρισμα’ που δοκιμάζεται στους δρόμους – και τους σταθμούς στάθμευσης – του Milton Keynes, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Bentley Bentayga Hybrid διαθέτει ένα καινοτόμο νέο έξυπνο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης.

Είναι το στοιχείο που βοηθά τους αθλητές με τεχνητά κάτω άκρα να μένουν σταθεροί,κάνοντας snowboard και σκι. Και τώρα, αναβαθμίζει την οδηγική εμπειρία με μία Ford Mustang.

Η Renault δημιούργησε ένα πρωτότυπο video με σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στο νέο MEGANE το πρωτοποριακό σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control*.

H SEAT θα συνεργαστεί με την δημοφιλή μουσική εφαρμογή αναγνώρισης τραγουδιών μέσω του SEAT DriveApp/ XMOBA

Η MINI γίνεται ακόμα πιο έξυπνη και ψηφιακά προηγμένη