Jeep® Compass με family bonus: Περιπέτεια για «5»

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 19:35

Η συνταγή που ακολούθησε η Jeep® για το νέο Compass ήταν απλή. Διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει τη μάρκα το απόλυτο σημείο αναφοράς στα οχήματα SUV, οι μηχανικοί και σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μεγάλες δόσεις τεχνολογίας και δημιουργικότητας, έτσι ώστε να προσφέρουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο C-SUV, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, απόλυτα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Στοιχεία που αναζητά κάθε οικογένεια, ενώ ειδικότερα για τις τρίτεκνες οικογένειες όπου οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερο αυξημένες, τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνονται ακόμα πιο αναγκαία. 

Βασιζόμενη σε αυτά τα δεδομένα, η Jeep, επέλεξε τις πλέον κατάλληλες εκδόσεις από πλευράς κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού, έτσι ώστε να προσφέρει στις οικογένειες με τρία παιδιά το Compass που θα ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες τους. Ιδανική επιλογή αποτελούν οι εκδόσεις με κινητήρες diesel που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320-380Nm στις 1.750σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελους οικογένειας. Η υψηλή απόδοση συνοδεύεται με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μεγάλα διαστήματα (20.000χλμ.) μεταξύ των περιόδων συντήρησης, συμβάλλοντας στη συγκράτηση του κόστους χρήσης σε χαμηλά επίπεδα.
Αντίστοιχα οι επιλεγμένες εκδόσεις για τρίτεκνες οικογένειες, χαρακτηρίζονται και από το ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού (Longitude, Limited και Night Eagle) έτσι ώστε, τόσο στις καθημερινές διαδρομές, όσο και στις μεγαλύτερες αποδράσεις, όλη η οικογένεια να απολαμβάνει κορυφαίο επίπεδο άνεσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία diesel έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4 με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200* ευρώ. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

*Η τιμή και το όφελος προκύπτουν από τη συνδυασμό του οφέλους μέσω της απαλλαγής καταβολής Ε.Τ.Τ. για τρίτεκνες οικογένειες και την προωθητική ενέργεια της Jeep.

 

Σχετικά Άρθρα

 • Jeep® Wrangler Rubicon 392

  Για όσους αναζητούν τις απόλυτες επιδόσεις σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, η Jeep® παρουσιάζει για το κοινό της Β. Αμερικής, το εφοδιασμένο με V8 κινητήρα, Jeep Wrangler Rubicon 392.

 • Jeep Gladiator Top Dog Concept

  Με βάση το εντυπωσιακό pick-up της Jeep, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών after sales του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, δημιούργησε το απόλυτο όχημα για τους φίλους των mountain bikes.

 • H Jeep συμμετέχει ενεργά στη σωτηρία του πλανήτη

  Μέσα στο αχανές σύμπαν η Γη δεν μοιάζει με κάτι το ξεχωριστό. Αποτελεί απλά μια μικρή κουκίδα χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αλλά για τους ανθρώπους και όλα τα έμβια όντα που φιλοξενεί είναι τα πάντα.

 • Νέο Jeep Grand Wagoneer Concept

  Η Jeep®, με την παρουσίαση του νέου Plug-in Hybrid Grand Wagoneer Concept, σηματοδοτεί την αναβίωση ενός θρυλικού ονόματος που αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση του απόλυτου Αμερικανικού premium SUV.

 • Tο νέο Jeep® Wrangler 4xe πλαισιώνει τα Renegade 4xe και Compass 4xe στην εξηλεκτρισμένη γκάμα μοντέλων της θρυλικής μάρκας

  Προηγμένο, φιλικό προς το περιβάλλον και ακόμα πιο ικανό και διασκεδαστικό στην οδήγηση, το νέο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς στις εκτός δρόμου δυνατότητες ενός αυτοκινήτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SUZUKI HYBRID FOR U! Hybrid Bonus απο τη Ford »