Όλα τα μοντέλα της Fiat Professional με εγγύηση 200.000χλμ.

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 19:24

Η Fiat Professional διαθέτει μια από τις πληρέστερες γκάμες στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία. Με στόχο ο επαγγελματίας να χρησιμοποιεί το όχημα του με τον πλέον αποδοτικό και χωρίς έγνοιες τρόπο, η Fiat Professional αναβαθμίζει την 5ετη εργοστασιακή εγγύηση η οποία συνοδεύει ήδη τα μοντέλα της, αυξάνοντας την συνολική χιλιομετρική κάλυψη στα 200.000χλμ! Η κάλυψη συμπεριλαμβάνει και τη γκάμα των μοντέλων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), ενώ συνοδεύεται και από αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνσης για τον αγοραστή.
Παράλληλα με την αναβάθμιση της εργοστασιακής εγγύησης, συνεχίζεται και η παροχή άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος μέσω της FCA Capital, για τα Panda Van, Fiorino Van, Doblo Cargo και Talento Van, αλλά και άλλων ιδιαίτερα προνομιακών επιλογών χρηματοδότησης για το σύνολο της γκάμας της Fiat Professional.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα και τις υπηρεσίες της Fiat Professional, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

Σχετικά Άρθρα

 • ImMErsive Technology Room:

  Η Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει τις νέες εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας στο Τορίνο. Το νέο κέντρο εικονικής πραγματικότητας , εστιάζει στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής στις μονάδες παραγωγής του Ομίλου σε όλο τον κόσμο.

 • Τώρα με το Talento Van κάθε ευρώ «πιάνει τόπο»

  Το Fiat Professional Talento Van διαθέσιμο με έκπτωση έως 4.220 ευρώ

 • To ηλεκτρικό Fiat Professional E-Ducato πάει… «τρένο»

  Η Fiat Professional και η Mercitalia Logistics (εταιρεία που ανήκει στο FS Italiane Group), υπέγραψαν συμφωνία για τη δοκιμαστική χρησιμοποίηση ενός αμιγώς ηλεκτρικού Ε-Ducato σε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία.

 • Fiat Professional Fiorino

  Ο πρωταγωνιστής της κατηγορίας «ανεβάζει ταχύτητα» και προσφέρει ακόμα περισσότερα προνόμια

 • FIAT Restarts You: Η σωστή στιγμή για να αποκτήσεις το νέο σου αυτοκίνητο.

  Αποτελώντας παραδοσιακά το σημείο αναφοράς στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για το σχεδιασμό και την κατασκευή αυτοκινήτων που δίνουν έξυπνες και σύγχρονες λύσεις στις ανάγκες μετακίνησης, η Fiat για ακόμα μία φορά έρχεται να «εκδημοκρατίσει» την αυτοκίνηση, με το πρόγραμμα FIAT Restarts You.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Renault Total Care Winter 2019 Honda Dream Offers »