Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα από την Fiat Professional

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 20:32

Τώρα με το νέο άτοκο πρόγραμμα 4ετους διάρκειας, η Fiat Professional προσφέρει την ιδανική λύση και σε επίπεδο χρηματοδότησης.
Η Fiat Professional είναι η πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε από μία αυτοκινητοβιομηχανία με σκοπό την απόλυτη εστίαση στις ανάγκες των επαγγελματιών. Τα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της Fiat Professional συνθέτουν μία πλήρη γκάμα, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα ευρύτατο φάσμα απαιτήσεων. Ειδικότερα το πλήθος των διαθέσιμων εκδόσεων και οι πολλαπλές δυνατότητες μετασκευών, δίνουν την ευκαιρία στον κάθε επαγγελματία να αποκτήσει ένα όχημα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του.

Παράλληλα με την πλούσια προϊοντική γκάμα, η Fiat Professional, αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα που κάνουν πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός σύγχρονου επαγγελματικού οχήματος. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για τα δημοφιλή Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van. Το άτοκο πρόγραμμα της Fiat Professional προϋποθέτει χαμηλή προκαταβολή (από 35%) και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μηνών. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), μία επιλογή που προσφέρει τη μέγιστη οικονομία στο κόστος καυσίμου, από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ακόμα και από το υγραέριο. Οι εκδόσεις CNG της Fiat Professional είναι εργοστασιακές και έχουν τις ίδιες καλύψεις με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank και έρχεται να κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά ενός νέου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Προσφέροντας σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις έως 3.500 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση*, 5 χρόνια οδική βοήθεια*, καθώς και το νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, η Fiat Professional δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα εξαιρετικά αποδοτικό «εργαλείο» για τη δουλειά τους.

*8 χρονια για το Fiat Professional Fullback
Συνοπτικά τα προωθητικά προγράμματα της Fiat Professional έχουν ως εξής:

α) Χρηματικές εκπτώσεις:
• Doblo Cargo: 2.100 €
• Fiorino: 2.300€
• Talento Van: 1.700€
• Ducato Van: 2.900€
• Panda Van: 2.500€
• Fullback Extended Cab: 2.000€
• Fullback Double Cab: 3.500€

β) Χρηματοδοτικά Προγράμματα FCA Capital
Συνδυαστικά με τις προαναφερόμενες εκπτώσεις, προσφέρονται τα παρακάτω προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης:
• Doblo Cargo, Fiorino & Talento Van: 35% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.
• Panda Van, Ducato Van & Chassis: 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Σχετικά Άρθρα

 • Νέα σειρά Fiat 500

  Το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου, ανανεώνεται και επεκτείνει τη γκάμα του με τις κορυφαίες εκδόσεις Star και Rockstar.

 • «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2019»

  Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ στηρίζει τον αθλητισμό.

 • Fiat Professional Fullback: Με Full... προνόμια

  Η Fiat Professional με το Fullback προσφέρει ένα εξαιρετικά ικανό pick-up, το οποίο ξεχωρίζει για τις μεταφορικές του ικανότητες, την αντοχή, την ικανότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που βρίσκει κανείς μόνο σε επιβατικά οχήματα.

 • Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. στο ONE SALONICA

  Μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, η σας προσκαλούμε στο One Salonica για μια γνωριμία με τα μοντέλα της FIAT και πολλές εκπλήξεις!

 • H Fiat παρουσιάζει το CNG με τη γλώσσα των αριθμών

  H Fiat αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στην εξέλιξη και παραγωγή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG).