Η Fiat γιορτάζει τα Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές

Γράφτηκε από  Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 22:54

Διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα εκδόσεων και κινητήρων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, οι προτάσεις της Fiat ξεχωρίζουν για το design, την πρακτικότητα και το μοναδικό τους χαρακτήρα.Από αυτοκίνητα πόλης, μέχρι οικογενειακές προτάσεις και δυναμικά Crossover, όπως το νέο 500Χ, τα μοντέλα της Fiat αποτελούν μια σύγχρονη, προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.
Μέχρι το τέλος του έτους, το αγοραστικό κοινό μπορεί να βρει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων Fiat μοναδικές προσφορές και να αποκτήσει το μοντέλο Fiat που επιθυμεί με το μέγιστο δυνατό όφελος. Το Fiat Christmas Bonus ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και αφορά σε εκδόσεις βενζίνης ή Diesel. Η ειδική προσφορά που περιλαμβάνει σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις, σε συνδυασμό με την παροχή εργοστασιακής εγγύησης/οδικής βοήθειας 5 ετών, συνθέτουν μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να αποκτήσουν τώρα το δικό τους Fiat.

Σχετικά Άρθρα

 • Νέα σειρά Fiat 500

  Το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου, ανανεώνεται και επεκτείνει τη γκάμα του με τις κορυφαίες εκδόσεις Star και Rockstar.

 • «ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2019»

  Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ στηρίζει τον αθλητισμό.

 • Fiat Professional Fullback: Με Full... προνόμια

  Η Fiat Professional με το Fullback προσφέρει ένα εξαιρετικά ικανό pick-up, το οποίο ξεχωρίζει για τις μεταφορικές του ικανότητες, την αντοχή, την ικανότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη, αλλά και την άνεση και πολυτέλεια που βρίσκει κανείς μόνο σε επιβατικά οχήματα.

 • Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. στο ONE SALONICA

  Μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, η σας προσκαλούμε στο One Salonica για μια γνωριμία με τα μοντέλα της FIAT και πολλές εκπλήξεις!

 • H Fiat παρουσιάζει το CNG με τη γλώσσα των αριθμών

  H Fiat αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στην εξέλιξη και παραγωγή επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG).