Το νέο Fiat 500X με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο

Γράφτηκε από  Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 22:43

Συγκεκριμένα μια σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης όπως τα, Traffic Sign Recognition, Speed Advisor, Lane Assist, Safety Distance Manager, αυτόματη λειτουργία της μεγάλης σκάλας των φώτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό του 500Χ Cross. Η εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής συνεχίζεται και στα μηχανικά μέρη, με τους νέους Turbo κινητήρες βενζίνης FireFly, τον αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου MultiJet με τον επιλεκτικό καταλύτη SCR, καθώς και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT των 6 σχέσεων. Όλο αυτό το πακέτο τεχνολογίας και στιλ μπορεί κανείς να το απολαύσει και μέσω του σχετικού video που δημιουργήθηκε ειδικά για το 500Χ βασιζόμενο στη θρυλική σειρά ταινιών Back to the future*.

Με το νέο Fiat 500Χ η τεχνολογία είναι επιλογή και όχι συμβιβασμός. Με αυτή τη λογική οι αγοραστές του 500Χ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις αντίστοιχες εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο και εκείνες με το αυτόματο DCT χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποκτώντας την έκδοση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.
Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Fiat 500X είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, με προνομιακό επιτόκιο 2,9%, ενώ όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Σχετικά Άρθρα

 • Winter check-up από την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.

  Με το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2018/2019,η Κουμαντζιάς Α.Ε. εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πιο ασφαλείς χειμερινές διαδρομές.

 • FCA Greece Winter Check Up

  Με το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2018/2019, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πιο ασφαλείς χειμερινές διαδρομές.

 • Η ταινία του νέου 500Χ κατακτά το Key Awards 2018

  Το νέο Fiat 500X, ξεχωρίζει για μια σειρά εξελιγμένων τεχνολογιών που φέρει και αφορούν, τόσο στα μηχανικά μέρη (νέοι κινητήρες Turbo FireFly), όσο και στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

 • Τα νέα Fiat 500Χ και 500L στην υπηρεσία της 7ης τέχνης

  Η Fiat, με τα νέα 500Χ και 500L, θα πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο (23/11 - 1/12).

 • H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

  Διατηρώντας διαχρονικά μία ιδιαίτερα σχέση με τις δημιουργίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ελληνικό κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018 (10-18 Νοεμβρίου), θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο σύνολο της την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.