Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 08:46

Το Fiat Ducato αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση, ξεχωρίζει για την πρακτικότητα που προσφέρει, τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τις έξυπνες λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητα του επαγγελματία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Ducato, εξελίσσεται διαρκώς ώστε να προσφέρει πάντα την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato έρχονται με αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο εστιάζει τόσο στην ευκολία χρήσης, όσο και την ασφάλεια για τον οδηγό, το όχημα, αλλά και το φορτίο. Πλέον, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του επαγγελματικού Ducato, συμπεριλαμβάνεται το ηχοσύστημα με bleutooth και χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά και η ειδική προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης, η οποία προστατεύει το αμάξωμα και το φορτίο. Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημεία συγκράτησης, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης (από 8 έως και 15 κ.μ.). επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φόρτωση και μεταφορά κάθε φορτίου. Σε κάθε περίπτωση οι εκδόσεις του Ducatο διαθέτουν επίσης στο βασικό εξοπλισμό τους, σύστημα ESP, διπλό κάθισμα συνοδηγού, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες), καθώς βεβαίως και κλιματισμό.

Παράλληλα με τα προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat Professional, εξασφαλίζει και τις πλέον προνομιακές συνθήκες απόκτησης για τις νέες εκδόσεις του Ducato. Έτσι παράλληλα με μια σημαντική έκπτωση της τάξης των 2.500 ευρώ, το νέο Ducato είναι διαθέσιμο και με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης το οποίο διαθέτει το εξαιρετικά προνομιακό επιτόκιο του 2,9%. Οι τιμές του επαγγελματικού Fiat Ducato ξεκινούν από τις 26.100 ευρώ, ενώ -όπως και το σύνολο της γκάμας των επαγγελματικών μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 5ετη οδική βοήθεια.

Σχετικά Άρθρα

 • Τα νέα Fiat 500Χ και 500L στην υπηρεσία της 7ης τέχνης

  Η Fiat, με τα νέα 500Χ και 500L, θα πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο (23/11 - 1/12).

 • H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

  Διατηρώντας διαχρονικά μία ιδιαίτερα σχέση με τις δημιουργίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ελληνικό κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018 (10-18 Νοεμβρίου), θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο σύνολο της την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

 • Στα άδυτα του νέου κινητήρα Firefly της FCA

  Μια ματιά στα ενδότερα του νέου κινητήρα αποκαλύπτει εκτός από την υψηλή τεχνολογία και τα μοναδικά του πλεονεκτήματα.

 • 750.000 Fiat στην Ευρώπη κινούνται με αέριο!

  Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), η Fiat, ξεπέρασε το ορόσημο της διάθεσης 750.000 οχημάτων CNG στην Ευρώπη.

 • Το νέο Fiat 500X με δωρεάν το αυτόματο κιβώτιο

  Το νέο Fiat 500X, εκτός από το ξεχωριστό στιλ και τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται με την ίδια άνεση τόσο στις αστικές μετακινήσεις, όσο και στα ταξίδια, προσφέρει για πρώτη φορά μια εξαιρετικά πλήρη γκάμα τεχνολογικών στοιχείων που εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.