Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato:

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 08:46

 Το Fiat Ducato αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση, ξεχωρίζει για την πρακτικότητα που προσφέρει, τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τις έξυπνες λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητα του επαγγελματία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Ducato, εξελίσσεται διαρκώς ώστε να προσφέρει πάντα την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato έρχονται με αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο εστιάζει τόσο στην ευκολία χρήσης, όσο και την ασφάλεια για τον οδηγό, το όχημα, αλλά και το φορτίο. Πλέον, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του επαγγελματικού Ducato, συμπεριλαμβάνεται το ηχοσύστημα με bleutooth και χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά και η ειδική προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης, η οποία προστατεύει το αμάξωμα και το φορτίο. Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημεία συγκράτησης, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης (από 8 έως και 15 κ.μ.). επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φόρτωση και μεταφορά κάθε φορτίου. Σε κάθε περίπτωση οι εκδόσεις του Ducatο διαθέτουν επίσης στο βασικό εξοπλισμό τους, σύστημα ESP, διπλό κάθισμα συνοδηγού, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες), καθώς βεβαίως και κλιματισμό.

Παράλληλα με τα προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat Professional, εξασφαλίζει και τις πλέον προνομιακές συνθήκες απόκτησης για τις νέες εκδόσεις του Ducato. Έτσι παράλληλα με μια σημαντική έκπτωση της τάξης των 2.500 ευρώ, το νέο Ducato είναι διαθέσιμο και με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης το οποίο διαθέτει το εξαιρετικά προνομιακό επιτόκιο του 2,9%. Οι τιμές του επαγγελματικού Fiat Ducato ξεκινούν από τις 26.100 ευρώ, ενώ -όπως και το σύνολο της γκάμας των επαγγελματικών μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 5ετη οδική βοήθεια.

Σχετικά Άρθρα

 • To Νέο Fiat 500X στην Ελληνική αγορά

  Με ανανεωμένη εμφάνιση και κορυφαίο εξοπλισμό.

 • Νέο Fiat 500X

  Το Fiat 500X, το επιτυχημένο b-SUV, αναβαθμίζεται σε κάθε επίπεδο, με νέα εμφάνιση και νέες τεχνολογίες για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές της δημοφιλούς κατηγορίας.

 • H Fiat Chrysler Automobiles στον δρόμο της αυτόνομης οδήγησης

  Στην Ιταλία εγκρίθηκε ο πρώτος νόμος που καθορίζει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούν να πραγματοποιούνται δοκιμές αυτόνομων οχημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρας.

 • Νέος Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων στην FCA Greece

  Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις ιταλικές μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ένταξη του κ. Ιάκωβου Κρομμύδα στο Διοικητικό δυναμικό της εταιρείας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων.

 • Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Fiat Professional

  Τα κορυφαία οχήματα της Fiat Professional, από τις 22/6/2018 και μέχρι τις 30/9/2018 διατίθενται σε νέες ασυναγώνιστες τιμές, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « CITROEN BACK TO SCHOOL!