Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 08:46

Το Fiat Ducato αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα επαγγελματικά οχήματα της αγοράς. Έχοντας δημιουργήσει μια μακρά παράδοση, ξεχωρίζει για την πρακτικότητα που προσφέρει, τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, τους αποδοτικούς κινητήρες, αλλά και τις έξυπνες λύσεις που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την καθημερινότητα του επαγγελματία. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το Ducato, εξελίσσεται διαρκώς ώστε να προσφέρει πάντα την ιδανική αναλογία τιμής-απόδοσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato έρχονται με αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο εστιάζει τόσο στην ευκολία χρήσης, όσο και την ασφάλεια για τον οδηγό, το όχημα, αλλά και το φορτίο. Πλέον, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του επαγγελματικού Ducato, συμπεριλαμβάνεται το ηχοσύστημα με bleutooth και χειριστήρια στο τιμόνι, αλλά και η ειδική προστατευτική επένδυση στο χώρο φόρτωσης, η οποία προστατεύει το αμάξωμα και το φορτίο. Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σημεία συγκράτησης, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης (από 8 έως και 15 κ.μ.). επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή φόρτωση και μεταφορά κάθε φορτίου. Σε κάθε περίπτωση οι εκδόσεις του Ducatο διαθέτουν επίσης στο βασικό εξοπλισμό τους, σύστημα ESP, διπλό κάθισμα συνοδηγού, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες), καθώς βεβαίως και κλιματισμό.

Παράλληλα με τα προηγμένα προϊοντικά χαρακτηριστικά, η Fiat Professional, εξασφαλίζει και τις πλέον προνομιακές συνθήκες απόκτησης για τις νέες εκδόσεις του Ducato. Έτσι παράλληλα με μια σημαντική έκπτωση της τάξης των 2.500 ευρώ, το νέο Ducato είναι διαθέσιμο και με ένα ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης το οποίο διαθέτει το εξαιρετικά προνομιακό επιτόκιο του 2,9%. Οι τιμές του επαγγελματικού Fiat Ducato ξεκινούν από τις 26.100 ευρώ, ενώ -όπως και το σύνολο της γκάμας των επαγγελματικών μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση, καθώς και 5ετη οδική βοήθεια.

Σχετικά Άρθρα

 • To Fiat Panda 4X4 κατακτά ακόμα μία κορυφή

  To Fiat Panda, το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, έχει κερδίσει το κοινό χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του, τα κορυφαία επίπεδα χρηστικότητας που προσφέρει, αλλά και τον αποδοτικό του χαρακτήρα.

 • Για 12 συνεχόμενη χρονιά το Ducato κατακτά τον τίτλο “Best Motorhome Base of the Year”

  Το Ducato συνεχίζει να προσφέρει βραβεύσεις στην οικογένεια της Fiat Professional. Για 12η χρονιά στη σειρά κέρδισε τον τίτλο "Best Motorhome Base", αντιμετωπίζοντας μια σειρά ισχυρών αντιπάλων.

 • Νέα γκάμα Fiat Panda Van

  Με μία ευρεία γκάμα επιλογών, όσον αφορά στα διαθέσιμα κινητήρια σύνολο, η επαγγελματική έκδοση του Panda αποτελεί τον πιο πολυμήχανο συνεργάτη στην κατηγορία των Mini-Vanette.

 • Η FCA επενδύει στην καινοτομία

  Η Fiat Chrysler Automobiles, διαχρονικά επενδύει στην καινοτομία σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οι οποίες καθιστούν τις μετακινήσεις, πιο άνετες, ασφαλείς, αλλά φιλικές προς το περιβάλλον.

 • Το Fiat 500 στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης

  Το Fiat 500 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Design Icons στην ιστορία του αυτοκινήτου.