Νέες προσφορές και χρηματοδοτικά προγράμματα από τη Fiat Professional

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 19:51

Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο ή χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.
Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500€. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000€ για το Extended Cab και στα 3.500€ για το Double Cab.
Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για τα Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα, για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.
Με την ευρεία γκάμα κινητήρων τους, για οικονομία και απόδοση που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία, τον αναβαθμισμένο τους εξοπλισμό, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν ιδιαίτερα ελκυστική σχέση τιμής και αξίας για τον επαγγελματία που αναζητεί το καλύτερο για την εργασία του.
Τα μοντέλα της Fiat Professional είναι διαθέσιμα στο επίσημο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της FCA Greece.

 

Σχετικά Άρθρα

 • Winter check-up από την ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε.

  Με το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2018/2019,η Κουμαντζιάς Α.Ε. εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πιο ασφαλείς χειμερινές διαδρομές.

 • FCA Greece Winter Check Up

  Με το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2018/2019, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις πιο ασφαλείς χειμερινές διαδρομές.

 • Η ταινία του νέου 500Χ κατακτά το Key Awards 2018

  Το νέο Fiat 500X, ξεχωρίζει για μια σειρά εξελιγμένων τεχνολογιών που φέρει και αφορούν, τόσο στα μηχανικά μέρη (νέοι κινητήρες Turbo FireFly), όσο και στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

 • Τα νέα Fiat 500Χ και 500L στην υπηρεσία της 7ης τέχνης

  Η Fiat, με τα νέα 500Χ και 500L, θα πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο (23/11 - 1/12).

 • H FCA Greece στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

  Διατηρώντας διαχρονικά μία ιδιαίτερα σχέση με τις δημιουργίες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το ελληνικό κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018 (10-18 Νοεμβρίου), θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει στο σύνολο της την γκάμα επιβατικών μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Abarth.