Η Volkwagen τολμά και συνδυάζει δυο πολύ διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων. Αυτη των Compact SUV και αυτή των Cabriolet με το αποτέλεσμα εκ πρώτης όψεως να είναι το λιγότερο εντυπωσιακό!

Το BMW Group ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του με την αποκάλυψη ενός αμιγώς ηλεκτρικού Gran Coupe.

Η Audi δημιούργησε την premium compact κατηγορία με το A3, το 1996. Η τέταρτη γενιά του μοντέλου αποκαλύπτεται σήμερα - σπορ, ψηφιακή και πλήρως συνδεδεμένη.

Η Honda επεκτείνει τη γκάμα του Civic Type R με την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων, Limited Edition και Sport Line. Με βάση εκκίνησης τις δυναμικές επιδόσεις του στάνταρ Type R GT, το καθένα από τα δύο νέα μοντέλα αποτελεί μία διαφορετική πρόταση από άποψη στυλ και επιδόσεων, διευρύνοντας την απήχηση του επιτυχημένου hatchback μοντέλου της Honda.

H SKODA μπαίνει στο παιχνίδι των ηλεκτροκίνητων οχημάτων με μία ρεαλιστική πρόταση σε αυτοκίνητο πόλης.

Η Audi ανανεώνει τα RS 5 Coupé και RS 5 Sportback με ακόμα πιο sport εξωτερικό design και ψηφιακές λειτουργίες, με νέο λειτουργικό concept με μεγάλη οθόνη αφής MMI και με Twin-turbo V6 με 450 PS και 600 Nm ροπής με  0-100 km/h σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα!

Με νέα τεχνολογία Φωτισμού Next-Gen IntelliLux LED® Pixel Light με περισσότερα LED για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια!

Δυναμικές αναλογίες με κοντούς προβόλους, σχεδίαση που παραπέμπει σε εκτός δρόμου οδήγηση, προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης 4MATIC και ειδικός φωτισμός offroad που διευκολύνει τον εντοπισμό εμποδίων μπροστά από το αυτοκίνητο με χαμηλές ταχύτητες.

Ένα σπάνιο μοντέλο με αγωνιστικά γονίδια θέτει νέα πρότυπα επιδόσεων στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων.

Η Audi θεωρεί ότι «το μέλλον είναι ηλεκτρικό» και παραμένοντας πιστή στη στρατηγική της, παρουσιάζει το δεύτερο μοντέλο στην e-tron γκάμα της.