Το νέο Hyundai i20N δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 11:11

Η Hyundai Motor έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα βίντεο που δείχνουν τις χειμερινές δοκιμές σε ακραίες συνθήκες για τα μοντέλα i20 WRC, το RM19 και το καμουφλαρισμένο i20 N.
Τα βίντεο, τα οποία γυρίστηκαν στο Arjeplog της Σουηδίας, δείχνουν ότι ο οδηγός της Hyundai WRC, Thierry Neuville, βάζει το i20 WRC, το RM19 και το i20 N να κάνουν τα περάσματα τους σε ένα χιονισμένο τοπίο. Επιπλέον, κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του ολοκαίνουργιου i20 N.
«Πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο, ακριβές και πολύ εύκολο στον χειρισμό του. Ο κινητήρας συμπεριφέρεται όμορφα και ο θόρυβος είναι επίσης πολύ ενδιαφέρων. Ανυπομονώ να οδηγήσω το συγκεκριμένο και στο WRC!» είπε Ο Thierry Neuville για το πρωτότυπο i20 N.
Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε μια παγωμένη λίμνη στο Arjeplog της Σουηδίας, ένα δημοφιλές χειμερινό προορισμό δοκιμών για τους κατασκευαστές των αυτοκινήτων. Το κρύο όλο το χρόνο το καθιστά ιδανικό μέρος για τη δοκιμή οχημάτων σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν μέρες που η θερμοκρασία μπορεί να πέσει στους -30 βαθμούς Κελσίου.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα