Η Lamborghini στο διάστημα για έρευνα υλικών από ανθρακονήματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Γράφτηκε από τον  Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 18:56

Στις 2 Νοεμβρίου, ο πύραυλος Northrop Grumman Antares ξεκίνησε από την αεροπορική βάση Wallops στη Βιρτζίνια προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), κουβαλώντας μια σειρά από σύνθετα υλικά που παράγονται από την Automobili Lamborghini.

Η εκτόξευση αποτελεί μέρος μιας εκστρατείας δοκιμών που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Εργαστήριο ISS των Η.Π.Α. και εποπτεύεται από το Ινστιτούτο Έρευνας Houston Methodist. Η κοινή έρευνα για προηγμένα σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια μεταξύ της Automobili Lamborghini και του Ινστιτούτου Έρευνας Houston Methodist. Στόχος του είναι να αναλύσει την ανταπόκριση πέντε διαφορετικών σύνθετων υλικών που παράγει η Lamborghini στις ακραίες πιέσεις που προκαλεί το διαστημικό περιβάλλον, ενόψει μελλοντικών εφαρμογών στα αυτοκίνητα της Sant'Agata Bolognese και στον ιατρικό τομέα.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

 • Abarth 695: Μια ιστορία με πολύ λίγους και εκλεκτούς πρωταγωνιστές

  Το όνομα 695 έχει τις ρίζες του στο μακρινό 1964, όταν ο Carlo Abarth δημιούργησε την πιο «πολεμική» εκδοχή του Fiat 500, το 695 esseesse.

 • Νέες Giulia και Stelvio Quadrifoglio MY20

  Σήμερα, οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio, με τον V6 Bi-Turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων, επιταχύνουν με την παρουσίαση των ανανεωμένων εκδόσεων MY20, οι οποίες φέρνουν μια σειρά προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας, συνδεσιμότητας και ασφάλειας.

 • Η Ferrari ξαναρχίζει την παραγωγή της σε Μαρανέλο και Μόντενα

  Μετά το μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια κλείσιμο του εργοστασίου της, στην ενενηντάχρονη ιστορία της λόγω της πανδημίας Covid-19, η παραγωγή ξεκίνησε πάλι και θα αυξηθεί σταδιακά μέχρι να ξαναρχίσει πλήρως την Παρασκευή 8 Μαΐου, σύμφωνα με τα μέτρα της Ιταλικής κυβέρνησης.

 • All-new Renault CAPTUR

  Το All-new Renault CAPTUR 2ης γενιάς είναι εδώ και είναι καλύτερο από ποτέ!

 • Ford Mustang Cobra Jet 1400

  Η Ford Performance παρουσιάζει την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Cobra Jet 1400