Η Opel Συνεχίζει την Ηλεκτρική της Επέλαση.

Γράφτηκε από τον  Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 21:11

 Η Opel συνεχίζει ακάθεκτη την ευρεία προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Ήδη από το 2021, η παραδοσιακή Γερμανική μάρκα θα προσφέρει συνολικά οκτώ ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σημαντικές κατηγορίες της αγοράς, με υψηλά νούμερα πωλήσεων.

«Σκοπεύουμε στον πλήρη εξηλεκτρισμό της προϊοντικής γκάμας μας μέχρι το 2024. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα μετά το φετινό λανσάρισμα των Corsa-e και Grandland X Hybrid4» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller.

Του χρόνου, οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Vivaro και του διαδόχου του Mokka X θα πλαισιώσουν την ηλεκτρική γκάμα της Opel. Ηλεκτρικές εκδόσεις των Combo και Combo Life όπως και του Zafira Life, αντίστοιχα, θα προστεθούν το 2021. Επίσης, προσεχώς, προγραμματίζεται μία ηλεκτρική έκδοση της επόμενης γενιάς Astra.

«Αυτή η προϊοντική γκάμα θα μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους φιλόδοξους στόχους μας περί μείωσης εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη» δήλωσε ο Lohscheller. «Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί απαραίτητο συστατικό στοιχείο για κάτι τέτοιο. Επιπλέον, οι υπερσύγχρονοι και αποδοτικοί θερμικοί κινητήρες μας και η έρευνα & εξέλιξη της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου στο ‘Centre of Competence’ στο Rüsselsheim θα συμβάλλουν ουσιαστικά στη μελλοντική βιωσιμότητα και διαχρονικότητα της εταιρείας μας.»

Σχετικά Άρθρα

 • Νέο Opel Insignia

  Με νέα τεχνολογία Φωτισμού Next-Gen IntelliLux LED® Pixel Light με περισσότερα LED για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια!

 • Αληθινός μετρ της εξατομίκευσης το νέο Opel Corsa

  Το νέο Opel Corsa είναι πιο αποδοτικό και δυναμικό από ποτέ.

 • Opel Vivaro-e

   Το Επιτυχημένο LCV ,έρχεται το 2020 και σε ηλεκτροκίνητη έκδοση!

 • Νέο Opel Movano

  Με ευρεία ποικιλία επιλογών, μικτό βάρος 4,5T, χώρο φόρτωσης 22m3 ή διάταξη 17 καθισμάτων το Movano μετατρέπεται σε ότι χρειαστεί ο επαγγελματίας.Απο  μικρό λεωφορείο μέχρι ανατρεπόμενο.

 • IntelliLux LED® matrix light απο την Opel

  Ίσως το πιό έξυπνο σύστημα προβολέων για ασφαλείς μετακινήσεις παντού.