Διπλή Πρωτιά για την Peugeot το 2019 σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας

Γράφτηκε από  Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 23:53

Περισσότεροι από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων συμμετείχαν στην ετήσια έρευνα της J.D. Power και ψήφισαν την PEUGEOT ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής.

Στην έρευνα η οποία διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ζητήθηκε από τους κατόχους να βαθμολογήσουν τα αυτοκίνητά τους σε 177 σημεία σε 8 διαφορετικούς τομείς που αφορούσαν μεταξύ άλλων τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την συνδεσιμότητα και την ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό.

Ο θρίαμβος της Peugeot επιβεβαιώνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σε επίπεδο αξιοπιστίας, κόστους χρήσης και ποιότητας κατασκευής.

Στην έρευνα συμμετείχαν αυτοκίνητα απο τις 8 κατηγορίες της αγοράς, όπου η Peugeot κέρδισε και το βραβείο «του πιο αξιόπιστου μικρού αυτοκινήτου» στην κατηγορία του για το Peugeot 208.

Η J.D. Power είναι μια καταξιωμένη εταιρεία διεθνούς εμβέλειας η οποία διεξάγει έρευνες ικανοποίησης πελατών και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Σχετικά Άρθρα

 • Η Peugeot ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις των Ελλήνων

  Η Γαλλική φίρμα στο πρώτο εξάμηνο του 2019 έχει φτάσει την δεύτερη θέση!

 • Αυτό το καλοκαίρι “PEUGEOT SUMMER SALES”!!

  Φέτος τον Ιούνιο, η Peugeot προσφέρει ένα έξυπνο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου με το όνομα SUMMER DEALS, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και κατ’ επέκταση των πελατών της.

 • Πολλαπλές βραβέυσεις για την Nissan απο την J.D Power

  Το ΤΙΤΑΝ κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας "Large Light Duty Pickup" της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study. Παράλληλα, το Maxima βγήκε νικητής στην κατηγορία "Large Car”, ενώ και τα Frontier, Versa, Murano και Rogue, απέσπασαν όλα κορυφαίες κατατάξεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

 • Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature

  Ήρθαν για να αλλάξουν και πάλι τα standards της κατηγορίας τους με πλούσια πακέτα εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης και εμπνευσμένο γαλλικό σχεδιασμό που απογειώνει τις αισθήσεις.

 • Νέο PEUGEOT PARTNER Van

  Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μόνο με 14.518€!