Η SEAT στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Γράφτηκε από  Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 23:03

Ο Dr. Rainer Fessel, Διευθυντής του εργoστασίου στο Martorell τόνισε ότι «μετατρέψαμε αυτή την εκδήλωση σε ημέρα εορτασμού μεταξύ συναδέλφων, οικογενειών και φίλων, όλοι αφοσιωμένοι στη συνεργασία, με κοινωνικό σκοπό. Για άλλη μία φορά, αποδείξαμε ότι η SEAT είναι μία μεγάλη, υποστηρικτική οικογένεια».
Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5Κ και 10Κ για τους ενήλικες ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.
Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολύ μουσική. Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ και πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event.
Οι νικητές του αγώνα δρόμου 10K παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, SEAT’s Vice-president for Production and Logistics ενώ του αγωνα δρόμου 5Κ από τον Dr. Fessel.
Ο φετινός αγώνας της SEAT είχε τεράστια επιτυχία και από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση έχει γίνει ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της SEAT και για τις οικογένειές τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Opel Grandland X All-Wheel Drive Plug-In Hybrid Νέα σειρά Fiat 500 »