Η SEAT στη μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Γράφτηκε από τον  Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 23:03

Ο Dr. Rainer Fessel, Διευθυντής του εργoστασίου στο Martorell τόνισε ότι «μετατρέψαμε αυτή την εκδήλωση σε ημέρα εορτασμού μεταξύ συναδέλφων, οικογενειών και φίλων, όλοι αφοσιωμένοι στη συνεργασία, με κοινωνικό σκοπό. Για άλλη μία φορά, αποδείξαμε ότι η SEAT είναι μία μεγάλη, υποστηρικτική οικογένεια».
Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5Κ και 10Κ για τους ενήλικες ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1000 μέτρων. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.
Στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωση συμμετείχαν ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs και πολύ μουσική. Σημαντική δραστηριότητα της εκδήλωσης ήταν η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων. Επίσης, μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν δωρεάν πάρκινγκ και πλούσιο catering, ενώ περισσότεροι από 200 εθελοντές συνεργάστηκαν για την διοργάνωση του event.
Οι νικητές του αγώνα δρόμου 10K παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, SEAT’s Vice-president for Production and Logistics ενώ του αγωνα δρόμου 5Κ από τον Dr. Fessel.
Ο φετινός αγώνας της SEAT είχε τεράστια επιτυχία και από τότε που πραγματοποιήθηκε η πρώτη του έκδοση έχει γίνει ένα δημοφιλές γεγονός, ανοιχτό, αθλητικό και διασκεδαστικό για τους εργαζόμενους της SEAT και για τις οικογένειές τους.

 

Σχετικά Άρθρα

 • Η CASA SEAT ανοίγει τις πόρτες της στον κόσμο

  Η CASA SEAT ανοίγει ψηφιακά, για πρώτη φορά τις πόρτες της στον κόσμο και αποκαλύπτει όλα όσα θα προσφέρει μετά τη φυσική έναρξη λειτουργίας της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες  βδομάδες.

 • 70 χρόνια ιστορίας SEAT

  Πρίν από εβδομήντα χρόνια, η SEAT ξεκίνησε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Στις 9 Μαΐου 1950 ιδρύθηκε η εταιρεία που έβαλε την Ισπανία στους τροχούς και στην μαζική κινητικότητα.

 • Η SEAT θα διενεργήσει PCR τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της για την επιστροφή στους στην εργασία

  Η SEAT θα διενεργήσεις PCR τεστ στους 15.000 υπαλλήλους της προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων από τη νόσο COVID- 19.

 • Από την παραγωγή αυτοκινήτων στην παραγωγή αναπνευστήρων

  Η SEAT συνεργάζεται με το σύστημα υγεινομικής περίθαλψης για την παραγωγή αυτόματων αναπνευστήρων.Έτσι, 150 εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα της εταιρείας, εργάστηκαν για μία εβδομάδα και σχεδίασαν 13 διαφορετικά πρωτότυπα προκειμένου να καταλήξουν στο οριστικό μοντέλο. Ο αναπνευστήρας που κατακευάστηκε βρίσκεται στη φάση παρατεταμένης δοκιμής στα πλαίσια της διαδιακασίας έγκρισης

 • Έκθεση Γενεύης: Παγκόσμιες πρεμιέρες για SEAT και CUPRA

  Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα συγκεντρώσει πλήθος νέων, συναρπαστικών οχημάτων και εξελίξεων, όπως την Παγκόσμια Πρεμιέρα του CUPRA Formentor, του πρώτου μοντέλου που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη CUPRA καθώς και το δημόσιο ντεμπούτο του πρώτου CUPRA Leon. Η SEAT θα γιορτάσει επίσης την πρώτη παρουσίαση του νέου SEAT Leon με την πλήρη γκάμα κινητήρων – που  πειρλαμβάνει εκδόσεις mild-hybrid, plug-in hybrid και CNG – καθώς και την Πρεμιέρα του SEAT Tarraco FR.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Opel Grandland X All-Wheel Drive Plug-In Hybrid Νέα σειρά Fiat 500 »