«ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2019»

Γράφτηκε από τον  Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 22:04

Γιαυτό και βρέθηκε για πολλοστή φορά δίπλα σε όσους ζήτησαν τη στήριξή της. Δέκα μοντέλα FIAT διακόσμησαν τον περιβάλλοντα χώρο και τράβηξαν τα βλέμματα χιλιάδων ματιών.
Η συμμετοχή της FIAT Κουμαντζιάς στα "Καλοχωρίτικα 2019" ήταν γεμάτη χαμόγελα και διδάγματα.
Είδαμε τον αθλητισμό να ενώνει, να συναρπάζει και να μην αφήνει κανέναν να χάσει. Όλοι κερδίσαμε, όλοι πανηγυρίσαμε το γκολ αλλά και την απόκρουση. Μικροί ήρωες σήμερα, μεγάλοι άνθρωποι αύριο. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες μικροί ποδοσφαιριστές, πάλεψαν για τη νίκη και στο τέλος κέρδισε ο αθλητισμός. Τα χαμόγελα των περήφανων γονιών, των προπονητών αλλά και όλων των θεατών χάρισαν ικανοποίηση σε όλους, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει. Αποβάλει όλα αυτά που το μικραίνουν και υιοθετεί το ευ αγωνίζεσθαι, την αθλητική παιδεία και τον θεσμό της συνύπαρξης ασχέτως οπαδικών συναισθημάτων και χρωματικών προτιμήσεων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους προπονητές και στους γονείς και κηδεμόνες των αυριανών πρωταθλητών. H FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους προσπαθούν για τα παιδιά, για την παιδεία και τον αθλητισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

 • To ηλεκτρικό Fiat 500 εγκαινιάζει τη νέα γέφυρα San Giorgio στη Γένοβα

  Αποτελώντας ένα παγκόσμιο πρεσβευτή του “Made in Italy”, το νέο ηλεκτρικό 500 γίνεται σήμερα ένα σύμβολο θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας για το μέλλον.

 • Fiat Professional Ducato Motorhome

  Διακοπές με απόλυτη ελευθερία

 • Το νέο ηλεκτρικό Fiat Professional E-Ducato «οδηγεί» τη νέα εποχή στις μεταφορές.

  Μετά τη συνεργασία με τους Ιταλικούς Σιδηροδρόμους, το νέο ηλεκτρικό Fiat Professional E-Ducato θα χρησιμοποιηθεί και από την Arcese Logistics για να αξιολογηθούν οι μεταφορές με αμιγώς ηλεκτρικά ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

 • Χρόνια Πολλά Panda!

  Το Ιταλικό best seller γίνεται 40 ετών και οι άνθρωποι της Fiat μιλούν για την ιστορία και την επιτυχία του.

 • ImMErsive Technology Room:

  Η Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει τις νέες εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας στο Τορίνο. Το νέο κέντρο εικονικής πραγματικότητας , εστιάζει στην βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής στις μονάδες παραγωγής του Ομίλου σε όλο τον κόσμο.