«ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2019»

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 22:04

Γιαυτό και βρέθηκε για πολλοστή φορά δίπλα σε όσους ζήτησαν τη στήριξή της. Δέκα μοντέλα FIAT διακόσμησαν τον περιβάλλοντα χώρο και τράβηξαν τα βλέμματα χιλιάδων ματιών.
Η συμμετοχή της FIAT Κουμαντζιάς στα "Καλοχωρίτικα 2019" ήταν γεμάτη χαμόγελα και διδάγματα.
Είδαμε τον αθλητισμό να ενώνει, να συναρπάζει και να μην αφήνει κανέναν να χάσει. Όλοι κερδίσαμε, όλοι πανηγυρίσαμε το γκολ αλλά και την απόκρουση. Μικροί ήρωες σήμερα, μεγάλοι άνθρωποι αύριο. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες μικροί ποδοσφαιριστές, πάλεψαν για τη νίκη και στο τέλος κέρδισε ο αθλητισμός. Τα χαμόγελα των περήφανων γονιών, των προπονητών αλλά και όλων των θεατών χάρισαν ικανοποίηση σε όλους, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει. Αποβάλει όλα αυτά που το μικραίνουν και υιοθετεί το ευ αγωνίζεσθαι, την αθλητική παιδεία και τον θεσμό της συνύπαρξης ασχέτως οπαδικών συναισθημάτων και χρωματικών προτιμήσεων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους προπονητές και στους γονείς και κηδεμόνες των αυριανών πρωταθλητών. H FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους προσπαθούν για τα παιδιά, για την παιδεία και τον αθλητισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

 • Η FIAT Κουμαντζιάς στο περίπτερο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Α.Ε.

  Πλαισιώνοντας ιδανικά την πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τα οφέλη της χρήσης του Φυσικού Αερίου, η Fiat Κουμαντζιάς, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Fiat Panda CNG και το Επαγγελματικό Fiat Fiorino CNG.

 • To Fiat 500X διαβάζει τις ειδήσεις

  Έχοντας ξεχωρίσει για την ευχρηστία και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7''HD δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες του Fiat 500Χ να ακούσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο.

 • Fiat Professional CNG: Ο επαγγελματίας στο Φυσικό Αέριο

  Η Fiat Professional συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG) με περισσότερες από 8 στις 10 πωλήσεις στην κατηγορία.

 • To Fiat 500X με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

  Το νέο Fiat 500Χ, το Ιταλικό SUV με το μοναδικό στιλ και τα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας, τώρα είναι διαθέσιμο με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 • Νέο Fiat Ducato

  Το νέο Fiat Professional Ducato, πιο αποδοτικό και προηγμένο από ποτέ ξεκινά την πορεία του στην Ελληνική αγορά.