«ΚΑΛΟΧΩΡΙΤΙΚΑ 2019»

Γράφτηκε από  Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 22:04

Γιαυτό και βρέθηκε για πολλοστή φορά δίπλα σε όσους ζήτησαν τη στήριξή της. Δέκα μοντέλα FIAT διακόσμησαν τον περιβάλλοντα χώρο και τράβηξαν τα βλέμματα χιλιάδων ματιών.
Η συμμετοχή της FIAT Κουμαντζιάς στα "Καλοχωρίτικα 2019" ήταν γεμάτη χαμόγελα και διδάγματα.
Είδαμε τον αθλητισμό να ενώνει, να συναρπάζει και να μην αφήνει κανέναν να χάσει. Όλοι κερδίσαμε, όλοι πανηγυρίσαμε το γκολ αλλά και την απόκρουση. Μικροί ήρωες σήμερα, μεγάλοι άνθρωποι αύριο. Περισσότεροι από δύο χιλιάδες μικροί ποδοσφαιριστές, πάλεψαν για τη νίκη και στο τέλος κέρδισε ο αθλητισμός. Τα χαμόγελα των περήφανων γονιών, των προπονητών αλλά και όλων των θεατών χάρισαν ικανοποίηση σε όλους, δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο αλλάζει. Αποβάλει όλα αυτά που το μικραίνουν και υιοθετεί το ευ αγωνίζεσθαι, την αθλητική παιδεία και τον θεσμό της συνύπαρξης ασχέτως οπαδικών συναισθημάτων και χρωματικών προτιμήσεων. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους προπονητές και στους γονείς και κηδεμόνες των αυριανών πρωταθλητών. H FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους προσπαθούν για τα παιδιά, για την παιδεία και τον αθλητισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

 • O κινητήρας FireFly σπάει το φράγμα των 100.000 μονάδων

  Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του, ο νέος κινητήρας Turbo FireFly της FCA ξεπέρασε το ορόσημο των 100.000 μονάδων.

 • 500 Star & 500 Rockstar

  Το στιλ της επιτυχίας!

 • Fiat: 120 χρόνια πρωτοπορίας

  Η Fabbrica Italiana Automobili Torino, γνωστότερη ως Fiat, από την ίδρυση της το 1899 μέχρι και σήμερα παραμένει σταθερά ως μία από τις πλέον καινοτόμες αυτοκινητοβιομηχανίες, παρουσιάζοντας μέσα σε αυτά τα 120 χρόνια λειτουργίας ιδέες που άλλαξαν τον κόσμο του αυτοκινήτου, αλλά και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

 • Fiat 500X

  Το περιπετειώδες 500ράκι ξεπερασε το ορόσημο των 500.000 μονάδων!

 • Νέα σειρά Fiat 500

  Το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου, ανανεώνεται και επεκτείνει τη γκάμα του με τις κορυφαίες εκδόσεις Star και Rockstar.