Κορυφαία διάκριση για το Nissan Navara

Γράφτηκε από  Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 17:08

Το Navara “στέφθηκε” νικητής από τους αναγνώστες του Honest John Vans, ενός αυτοκινητικού ιστότοπου που λαμβάνει υπόψη του την γνώμη των 2.3 εκατομμυρίων χρηστών του, για να καθορίσει τα πιο περιζήτητα μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

Ο συντάκτης του Honest John Vans, Dan Powell, δήλωσε: "Οικονομικό στην χρήση, με πολύ καλό εξοπλισμό και πιο απολαυστικό στην οδήγηση από ό, τι οι περισσότεροι ανταγωνιστές του, το Nissan Navara έχει γίνει το πρότυπο με το οποίο πρέπει να κριθούν όλα τα υπόλοιπα pick-up. Στο Navara, οι αναγνώστες μας αγαπούν την κορυφαία εμπειρία μεταφοράς και ρυμούλκησης φορτίου που προσφέρει, γεγονός που το καθιστά ως την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τους αυτοκινητιστές που χρειάζονται 4Χ4 για βαριές δουλειές."

Τα βραβεία HonestJohn.co.uk διαφέρουν από πολλά άλλα στον κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι αναγνώστες του ιστότοπου “υπαγορεύουν” τα μοντέλα που βραβεύονται. Τα βραβεία λαμβάνουν τα οχήματα που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών του ιστότοπου, τους τελευταίους 12 μήνες.

Στην Ελλάδα, το Navara διατίθεται τώρα με το πρόγραμμα SUPER Απόσυρση, από τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, για το μεγαλύτερο όφελος απόσυρσης που δόθηκε ποτέ. Tρεις χιλιάδες ευρώ φθηνότερα και πέντε χρόνια εγγύηση! Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων αυτοκινήτων και μέχρις εξαντλήσεως αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nissan.gr και στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Nissan ανά την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

 • Το Nissan LEAF τώρα διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις σε όλη την Ευρώπη

  Οι τελευταίες εκδόσεις της εξαιρετικά επιτυχημένης γκάμας του Nissan LEAF είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του LEAF e+ με την μεγαλύτερη εμβέλεια, το οποίο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 8.000 παραγγελίες από την αποκάλυψή του, τον περασμένο Ιανουάριο.

 • Η Nissan στο νέο Alliance Innovation Lab, στο Τελ Αβίβ

  Η Nissan συμμετέχει από κοινού με τη Renault στην ίδρυση και λειτουργία ενός νέου Εργαστηρίου Καινοτομίας στο Atidim Park του Τελ Αβίβ, που θα επιτρέψει στην Συμμαχία να επιταχύνει ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας με τις Ισραηλινές νεοφυείς εταιρείες, καθώς και μια αποκλειστική συνεργασία με την Ισραηλινή Αρχή Καινοτομίας.

 • Τέσσερα μοντέλα της Nissan, ανακηρύχτηκαν “πρωταθλητές” οικονομίας στις Η.Π.Α.

  Κάθε μοντέλο κέρδισε την συγκεκριμένη αναγνώριση από το Automotive Science Group (ASG), μια ερευνητική ομάδα βασισμένη στον κύκλο ζωής των αυτοκινήτων, που συγκροτήθηκε από τη συμβουλευτική εταιρεία περιβαλλοντικών πολιτικών Eco-innovations LLC, στην ετήσια αξιολόγηση νέων οχημάτων, σε 11 διαφορετικές κατηγορίες.

 • Μοναδικές προσφορές Nissan After Sales Service:

  Χάρη στις μοναδικές προσφορές της Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service, σε όλους τους κατόχους μοντέλων της, αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για το δικό σας Nissan!

 • Κορυφαία διάκριση για την ψηφιακή καμπάνια του Nissan QASHQAI.

  Στο πλαίσιο των Digital Media Awards ’19, που φέτος πραγματοποιήθηκαν σε μια λαμπρή τελετή στο Μουσείο Οίνου, η ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της Tempo OMD Hellas με την κωδική ονομασία “Nissan QASHQAI Aurora & Social Cards” για το ομώνυμο κορυφαίο crossover της Nissan, απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Tablet or Mobile Αdvertising”.