Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. στο ONE SALONICA

Γράφτηκε από  Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 22:04

Μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, η σας προσκαλούμε στο One Salonica για μια γνωριμία με τα μοντέλα της FIAT και πολλές εκπλήξεις!

Το μοναδικό 500Χ με 0% επιτόκιο και δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το αυτοκίνητο «θαύμα» Panda CNG με κατανάλωση 3 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα και το Fiat Tipo με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και έως 72 μήνες χρηματοδότηση, σας περιμένουν.

Με οχήματα Test Drive εντός του εμπορικού κέντρου, έχετε πλέον τη δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική «οδηγική» εμπειρία και να πάρετε μέρος στην κλήρωση. Ίσως να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει δωρεάν ψώνια από το εμπορικό αξίας 200€!
Παράλληλα όσοι είστε ήδη κάτοχοι FIAT, FIAT PROFESSIONAL και ALFA ROMEO ελάτε να παραλάβετε το δικό σας κουπόνι έκπτωσης για το service του αυτοκινήτου σας.
(-40% στα ανταλλακτικά και -20% στην εργασία)

Σε περιμένουμε μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου στο One Salonica!

FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ

Η FIAT στη Θεσσαλονίκη!

Σχετικά Άρθρα

 • Η FIAT Κουμαντζιάς στο περίπτερο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Α.Ε.

  Πλαισιώνοντας ιδανικά την πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τα οφέλη της χρήσης του Φυσικού Αερίου, η Fiat Κουμαντζιάς, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, το Fiat Panda CNG και το Επαγγελματικό Fiat Fiorino CNG.

 • To Fiat 500X διαβάζει τις ειδήσεις

  Έχοντας ξεχωρίσει για την ευχρηστία και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας, το σύστημα πολυμέσων Uconnect 7''HD δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες του Fiat 500Χ να ακούσουν τις σημαντικότερες ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο.

 • Fiat Professional CNG: Ο επαγγελματίας στο Φυσικό Αέριο

  Η Fiat Professional συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG) με περισσότερες από 8 στις 10 πωλήσεις στην κατηγορία.

 • To Fiat 500X με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης

  Το νέο Fiat 500Χ, το Ιταλικό SUV με το μοναδικό στιλ και τα προηγμένα συστήματα τεχνολογίας, τώρα είναι διαθέσιμο με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 • Νέο Fiat Ducato

  Το νέο Fiat Professional Ducato, πιο αποδοτικό και προηγμένο από ποτέ ξεκινά την πορεία του στην Ελληνική αγορά.