Η FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. στο ONE SALONICA

Γράφτηκε από  Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 22:04

Μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου, η σας προσκαλούμε στο One Salonica για μια γνωριμία με τα μοντέλα της FIAT και πολλές εκπλήξεις!

Το μοναδικό 500Χ με 0% επιτόκιο και δώρο το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το αυτοκίνητο «θαύμα» Panda CNG με κατανάλωση 3 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα και το Fiat Tipo με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και έως 72 μήνες χρηματοδότηση, σας περιμένουν.

Με οχήματα Test Drive εντός του εμπορικού κέντρου, έχετε πλέον τη δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική «οδηγική» εμπειρία και να πάρετε μέρος στην κλήρωση. Ίσως να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει δωρεάν ψώνια από το εμπορικό αξίας 200€!
Παράλληλα όσοι είστε ήδη κάτοχοι FIAT, FIAT PROFESSIONAL και ALFA ROMEO ελάτε να παραλάβετε το δικό σας κουπόνι έκπτωσης για το service του αυτοκινήτου σας.
(-40% στα ανταλλακτικά και -20% στην εργασία)

Σε περιμένουμε μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου στο One Salonica!

FIAT ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ

Η FIAT στη Θεσσαλονίκη!

Σχετικά Άρθρα

 • O κινητήρας FireFly σπάει το φράγμα των 100.000 μονάδων

  Λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του, ο νέος κινητήρας Turbo FireFly της FCA ξεπέρασε το ορόσημο των 100.000 μονάδων.

 • 500 Star & 500 Rockstar

  Το στιλ της επιτυχίας!

 • Fiat: 120 χρόνια πρωτοπορίας

  Η Fabbrica Italiana Automobili Torino, γνωστότερη ως Fiat, από την ίδρυση της το 1899 μέχρι και σήμερα παραμένει σταθερά ως μία από τις πλέον καινοτόμες αυτοκινητοβιομηχανίες, παρουσιάζοντας μέσα σε αυτά τα 120 χρόνια λειτουργίας ιδέες που άλλαξαν τον κόσμο του αυτοκινήτου, αλλά και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

 • Fiat 500X

  Το περιπετειώδες 500ράκι ξεπερασε το ορόσημο των 500.000 μονάδων!

 • Νέα σειρά Fiat 500

  Το μοντέλο που αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου, ανανεώνεται και επεκτείνει τη γκάμα του με τις κορυφαίες εκδόσεις Star και Rockstar.