Το νέο Peugeot 508 «παίζει» πιάνο

Γράφτηκε από  Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 21:53

Εξοπλισμένο με το νέο i-Cockpit, το Peugeot 508 είναι έτοιμο να ανέβει στην σκηνή και να παίξει τον καλύτερο ρόλο στα χέρια σας.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

 • Holden Time Attack concept car

  Το Concept Time Attack της Holden μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε ένα δευτερόλεπτο.

 • Ο ήχος του Jaguar I-PACE προστατεύει τους τυφλούς

  Χωρίς τον ήχο του κινητήρα το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Jaguar i-PACE δημιούργησε έναν νέο τρόπο για να προειδοποιεί τυφλούς, άτομα με προβλήματα όρασης και άλλους ευάλωτους χρήστες του δρόμου που τους προσεγγίζει με χαμηλή ταχύτητα.

 • Nissan Ultimate Service ΤΙΤΑΝ

  Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

 • Νέοι κινητήρες Euro 6.2 από την Peugeot

  H PEUGEOT εναρμονιζόμενη πλήρως με τις νέες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον τρόπο μέτρησης των εκπομπών CO2, υιοθετεί σε όλη τη γκάμα της νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro 6.2, νέα κιβώτια ταχυτήτων 6 και 8 σχέσεων, μηχανικά και αυτόματα, αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και αυξημένες ιπποδυνάμεις.

 • Νέο Fiat 500X

  Το Fiat 500X, το επιτυχημένο b-SUV, αναβαθμίζεται σε κάθε επίπεδο, με νέα εμφάνιση και νέες τεχνολογίες για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές της δημοφιλούς κατηγορίας.