O Robert De Niro πρωταγωνιστεί στην πανευρωπαϊκή καμπάνια του νέου Kia e-Niro

Γράφτηκε από  Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:08

Ως πρεσβευτής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Kia, ο De Niro θα τονίσει με μία σειρά τηλεοπτικών, ψηφιακών και έντυπων διαφημίσεων την ικανότητα του e-Niro να εξαλείψει τα εμπόδια για την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Η συνεργασία της Kia με τον De Niro θα βασίζεται στον αμίμητο χαρακτήρα και την αίσθηση χιούμορ του ηθοποιού, προκειμένου να τονιστούν τα πολλά προτερήματα του e-Niro – η μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 485 km, το τελευταίας γενιάς σύστημα infotainment, οι τεχνολογίες επανάκτησης ενέργειας και η μοναδική crossover αισθητική.

«Η στρατηγική επικοινωνίας του e-Niro θα είναι τόσο ξεχωριστή όσο το ίδιο το αυτοκίνητο. Οι διαφημίσεις θα βασίζονται στη μοναδική ικανότητα του Robert De Niro να ψυχαγωγήσει, καθώς θα ενημερώνει τους οδηγούς για το e-Niro – ένα αυτοκίνητο που καταρρίπτει, με τρόπο που ελάχιστοι μπορούν, αρκετά από τα εμπόδια για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα ηλεκτρικό όχημα», σχολιάζει ο Artur Martins, Αντιπρόεδρος Marketing και Product Planning στην Kia Motors Europe.

Η πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια του e-Niro με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro αρχίζει τον Νοέμβριο και σχεδιάστηκε από την Kia Motors Europe και την Innocean Worldwide Europe.

Η ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του e-Niro, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού crossover της Kia, αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018. Με αυτονομία έως 485 km* με μία φόρτιση – και έως 615 km σε αστικό περιβάλλον** – το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό crossover της Kia θα είναι ένα από τα πιο αποδοτικά αυτοκίνητα στην πράξη, όταν αρχίσουν οι ευρωπαϊκές του πωλήσεις, στα τέλη του 2018.

Το νέο e-Niro προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία από αρκετά βενζινοκίνητα μοντέλα (ακόμη και από αρκετά κατά πολύ ακριβότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα) χάρη στο μηδενικών ρύπων σύστημα κίνησής του. Στον εντυπωσιακό συνδυασμό στιλ και πρακτικότητας προστίθεται η μοναδική 7ετής (ή για 150.000 km) εγγύηση της Kia.

Το e-Niro είναι διαθέσιμο με μακράς αυτονομίας και υψηλής χωρητικότητας 64 kWh μπαταρία ιόντων-λιθίου πολυμερούς, όπως επίσης με μπαταρία 39,2 kWh, η οποία προσφέρει στους οδηγούς έως 312 km αυτονομία με μία φόρτιση. Με ταχυφορτιστή 100 kW, απαιτούνται μόλις 54 λεπτά για να επαναφορτιστεί η μπαταρία 64 kWh του e-Niro στο 80%.

Το e-Niro έρχεται να προστεθεί στις υπάρχουσες Hybrid και Plug - in Hybrid εκδόσεις του Niro – οι οποίες μετρούν πάνω από 200.000 πωλήσεις από τη στιγμή του λανσαρίσματός τους το 2016. Μέχρι σήμερα, στην Ευρώπη έχουν καταγραφεί περισσότερες από 65.000 πωλήσεις του υβριδικού crossover.

To e-Niro θα καλύπτεται στάνταρ από την κορυφαία εργοστασιακή 7ετή (ή για 150.000 km) εγγύηση της Kia. Η εγγύηση καλύπτει επίσης τις μπαταρίες και τον ηλεκτροκινητήρα.

Βίντεο

Σχετικά Άρθρα

 • Στρατηγική συνεργασία Hyundai και Kia με τη Vodafone

  Η Hyundai Motor και η Kia Motors προχώρησαν σε μια νέα πανευρωπαϊκή στρατηγική συνεργασία με τη Vodafone με σκοπό να παρέχουν στους πελάτες τους ψυχαγωγία πλήρους συνδεσιμότητας μέσα στο αυτοκίνητο και υπηρεσίες διασύνδεσης αυτοκινήτων.

 • Το Stinger εντυπωσιάζει στο περίπτερο της KIA

  Η KIA με πλήρη γκάμα δίνει το παρών στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» και το αυτοκίνητο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το νέο Stinger.

 • Δυναμική παρουσία της KIA στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

  Η Kia Ελλάς θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που θα πραγματοποιηθεί από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα με τα μοντέλα της να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.

 • Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα νέα μοντέλα KIA στη Βελμάρ!

  Ο επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων Κia Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει test drive με τα νέα μοντέλα της μάρκας για μια ολόκληρη εβδομάδα από Δευτέρα 29 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 03 Νοεμβρίου.

 • Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Kia το πρώτο εξάμηνο του 2018

  Η Kia Motors σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις της στην Ευρώπη για το πρώτο εξάμηνο του έτους, πουλώντας 264.010 μονάδες* κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2018.