Η SEAT παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες της στο Παρίσι

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 19:05

Η παρουσία της Ισπανικής μάρκας στην Γαλλική πρωτεύουσα, που συμπίπτει με την Έκθεση Αυτοκινήτου που ανοίγει τις πόρτες της σήμερα στο κοινό, εγκαινιάζει παράλληλα δύο pop-up καταστήματα προκειμένου να φέρει τα νέα μοντέλα της πιο κοντά στους φίλους της μάρκας.

Tο SEAT Arona παρουσιάζεται στο πρώτο pop-up κατάστημα που βρίσκεται στην εμβληματική πλατεία Saint-Lazare, όπου οι Παριζιάνοι θα έχουν την ευκαιρία να το οδηγήσουν και να ανακαλύψουν όλα τα χαρακτηριστικά του. Το Σάββατο η νέα μάρκα CUPRA θα κάνει την παρουσία της στη πιο μοντέρνα και διάσημη γειτονία της πόλης, στο Le BHV Marais. Στο εσωτερικό του ειδικού χώρου θα στηθεί μία εξέχουσα έκθεση για την επιτήδευση, τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την εξατομίκευση. Επίσης στον χώρο θα υπάρχουν μοναδικά αξεσουάρ της νέας μάρκας CUPRA περιορισμένης έκδοσης, τα οποία παράγονται μέσω της συνεργασίας της CUPRA με άλλες αναγνωρισμένες μάρκες όπως Fabike, L.G.R or Trakatan.

Ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo δήλωσε ότι «το Παρίσι είναι το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσουμε τις πιο πρόσφατες προτάσεις μας στο κοινό, όπως το Tarraco και το Arona TGI. Μέχρι το 2020 θα λανσάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο κάθε έξι μήνες, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για την εταιρεία καθώς και ευκαιρία για να δείξουμε τις δυνατότητες της SEAT. Επιθυμούμε να είμαστε ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους και για αυτό πηγαίνουμε τα αυτοκίνητα μας στο φυσικό τους περιβάλλον, στους δρόμους της πόλης».

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Παρισιού που διαρκεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου, η SEAT διαθέτει έναν χώρο δοκιμών στο Green Center στην Place de la Concorde, όπου βρίσκονται και είναι διαθέσιμα προς δοκιμή τα Leon και Ibiza με φυσικό αέριο (CNG). Επιπλέον το Arona TGI παρουσιάζεται στην έκθεση για πρώτη φορά. Είναι το πρώτο SUV στο κόσμο με CNG και το τέταρτο μοντέλο της γκάμας SEAT που καταναλώνει αυτό το καθαρό και αποδοτικό καύσιμο που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών. Με το νέο Arona TGI, η SEAT διαθέτει πλέον την πιο μεγάλη γκάμα οχημάτων με φυσικό αέριο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Επίσης, για να γιορτάσει τα 120 χρόνια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η μάρκα συμμετείχε την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε παρέλαση στην πλατεία Place de la Concorde με το θρυλικό SEAT 600.

 

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nissan Intelligent Mobility στην Κίνα Nissan Ultimate Service ΤΙΤΑΝ »