Παγκόσμια πρεμιέρα για το DS 3 Crossback και E-TENSE 4x4.

Γράφτηκε από τον  Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 09:28

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει επίσης και το νέο περιορισμένης παραγωγής DS 3 FOREVER με το οποίο εμπλουτίζεται η γκάμα του DS 3, στην οποία βρίσκουμε όλες τις νέες ηλεκτρονικές εφαρμογές, καθώς και τα πλέον σύγχρονα στοιχεία τεχνολογικού εξοπλισμού.

Στο Pavilion 1 του Parc des Expositions, στην Πύλη των Βερσαλλιών, ο χώρος της DS καλεί τους επισκέπτες να δουν και να ανακαλύψουν από τον κόσμο της μάρκας. Οι επισκέπτες θα μάθουν όλα τα νέα που αφορούν την DS και τις μελλοντικές παρουσιάσεις αλλά και θα ενημερωθούν για την ηλεκτροκίνηση που εκφράζεται με τον πλέον εμφατικό τρόπο από τα χαρακτηριστικά LED φώτα που οδηγούν στα σημεία αναφοράς της γκάμας E-TENSE (είναι η ονομασία όλων των ηλεκτροκίνητων εκδόσεων των μοντέλων της DS) που θα βρίσκονται στο χώρο. Το ραντεβού έχει οριστεί για την περίοδο από 4 έως 14 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

“Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η DS «γράφει» ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες που αποδεικνύουν πως το μέλλον αρχίζει τώρα! Η ηλεκτροκίνηση είναι στην καρδιά της στρατηγικής της DS για το μέλλον. Τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της DS θα παρουσιαστούν στην τελική τους μορφή το 2019. Αυτά θα είναι το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, που εφοδιάζεται με ένα υψηλής απόδοσης υβριδικό σύνολο και το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Μέχρι το 2025, όλα τα νέα μοντέλα της DS θα προσφέρονται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητα” δήλωσε ο CEO της DS Automobiles, Yves Bonnefont.

Από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου, το κοινό είναι προσκεκλημένο για να ανακαλύψει τον κόσμο της DS και τις νέες της δημιουργίες, τέσσερις από τις οποίες θα δώσουν το παρόν, κάνοντας παγκόσμια πρεμιέρα: Tο DS 3 CROSSBACK και η 100% ηλεκτρική του εκδοχή, το DS 3 CROSSBACK E-TENSE, το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, το DS X E-TENSE καθώς και το DS E-TENSE FE 19.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ανακαλύψουν την Παριζιάνικη κομψότητα της περιορισμένης έκδοσης DS 3 FOREVER.

Σχετικά Άρθρα

 • Η τεχνολογία E-TENSE έστεψε πρωταθλήτρια την DS στην Formula E

  Η φετινή σεζόν της Formula E ήταν ξεχωριστή, αφού πραγματοποιήθηκε μια σημαντική εξέλιξη με την παρουσίαση της νέας γενιά μονοθεσίων που εκτός από ταχύτερα, είναι και πιο αποδοτικά.

 • ΝΕΟ DS 3 CROSSBACK ICON OF HIGH-TECH STYLE

  Η DS Automobiles αποκαλύπτει για ακόμα μία φορά την υψηλή αισθητική της παριζιάνικης κομψότητας και την τεχνογνωσία της στις πολυτελείς και καινοτόμες κατασκευές, παρουσιάζοντας το νέο compact SUV DS 3 CROSSBACK.

 • Το νέο Luxury SUV DS 7 Crossback ξεκίνησε τη συλλογή βραβείων και διακρίσεων

  Το νέο μοντέλο της DS Automobiles, το πρωτοποριακό Luxury SUV DS 7 Crossback, προκαλεί μεγάλη εντύπωση και κερδίζει διακρίσεις.

 • ΤΟ ΝΕΟ DS 7 CROSSBACK ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ 83ης Δ.Ε.Θ.

  Η DS Automobiles Hellas και ο όμιλος επιχειρήσεων Γιαννίρης θα παρουσιάσουν το νέο «στολίδι» της μάρκας, το ολοκαίνουργιο και πολυτελές DS 7 Crossback, σε μια έκθεση γνωστή για την εξωστρέφεια, τον «διεθνή αέρα» και τον καινοτόμο χαρακτήρα της.

 • Πρώτη νίκη για την DS Racing!

  Το πρώτο αγωνιστικό σαββατοκύριακο για το Πρωτάθλημα της Formula E που πραγματοποιήθηκε στο Hong Kong, ήταν άκρως δυναμικό για τη DS Virgin Racing, με τον Sam Bird να σημειώνει μια νίκη μετά από σκληρή και πολύ ενδιαφέρουσα μάχη.