Η Nissan με νέο Consept στο Αννόβερο

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 09:18

Με μια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η Nissan θέτει ψηλά το πήχη στην κατηγορία των LCV. Σε αυτή περιλαμβάνεται και το νέο βαν e-NV200, το πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο LCV στον κόσμο. Το συγκεκριμένο όχημα που θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, έρχεται με μια νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία των 40KWh, ικανή να αυξήσει σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την εμβέλεια κίνησής του, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση των 24 KWh.

Σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες, σκληρές απαιτήσεις των επαγγελματιών, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan παρέχουν έξυπνα διαμορφωμένους χώρους φορτίου, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυνατότητες και επιλογές που περιλαμβάνουν από κάμερα οπισθοπορίας για την στάθμευση, μέχρι και το σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan, δύναται να ανταπεξέλθουν επάξια σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με εντυπωσιακή ευελιξία, υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό, προσιτό κόστος κτήσης και χρήσης , αλλά και με ευελιξία προσαρμογής στη διαμόρφωση του σασί και της καμπίνας.

Συνοδευόμενα από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan διαθέτουν ταδιαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθουν στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Σχετικά Άρθρα

 • Ένα νέο πρόσωπο για την Nissan

  Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος στο Grand Slam, η 20χρονη τενίστρια Naomi Osaka, “χρίστηκε” ως η νέα πρέσβειρα της Nissan.

 • Η Nissan πιο δυνατά στην Formula E

  Eν όψει του ντεμπούτου της στο πρωτάθλημα των αμιγώς ηλεκτροκίνητων αγώνων της ABB FIA Formula E, η Nissan ενδυναμώνει τη συνεργασία της με την e.dams, αποκτώντας μετοχικό μερίδιο στην επιτυχημένη αγωνιστική ομάδα.

 • Το νέο Nissan LEAF στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το νέο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Nissan LEAF, θα βρίσκεται από από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, στον κεντρικό άξονα, μπροστά από το Περίπτερο 15.

 • 16.000 χιλιόμετρα με το νέο Nissan LEAF

  Μετά από μια επική διαδρομή 16.000 χιλιομέτρων, ο πολικός εξερευνητής Marek Kaminski έφθασε στην Ιαπωνία, έχοντας ξεκινήσει τρεις μήνες νωρίτερα από την Πολωνία, την “εκστρατεία” του με την ονομασία #NoTraceExpedition και οδηγώντας το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην Ευρώπη, το νέο Nissan LEAF.

 • Το παρελθόν συναντά το μέλλον

  Οι διοργανωτές του φετινού Rolex Monterey Motorsports Reunion (RMMR) αναγνωρίζουν τη Nissan ως την πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκίνητων.