Η Nissan με νέο Consept στο Αννόβερο

Γράφτηκε από  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 09:18

Με μια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η Nissan θέτει ψηλά το πήχη στην κατηγορία των LCV. Σε αυτή περιλαμβάνεται και το νέο βαν e-NV200, το πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο LCV στον κόσμο. Το συγκεκριμένο όχημα που θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην Ελλάδα, έρχεται με μια νέα, μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία των 40KWh, ικανή να αυξήσει σε περισσότερα από 100 χιλιόμετρα την εμβέλεια κίνησής του, σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση των 24 KWh.

Σχεδιασμένα για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες, σκληρές απαιτήσεις των επαγγελματιών, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan παρέχουν έξυπνα διαμορφωμένους χώρους φορτίου, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με δυνατότητες και επιλογές που περιλαμβάνουν από κάμερα οπισθοπορίας για την στάθμευση, μέχρι και το σύστημα πλοήγησης NissanConnect. Τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan, δύναται να ανταπεξέλθουν επάξια σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με εντυπωσιακή ευελιξία, υψηλά επίπεδα άνεσης για τον οδηγό, προσιτό κόστος κτήσης και χρήσης , αλλά και με ευελιξία προσαρμογής στη διαμόρφωση του σασί και της καμπίνας.

Συνοδευόμενα από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan διαθέτουν ταδιαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθουν στις σκληρές απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

Σχετικά Άρθρα